Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Άγριο έγκλημα λίγες ώρες πριν φύγει το 2010 έγινε στην Πάτρα με θύματα δύο ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους...και άλλα..

Μετά το άγριο έγκλημα σε βάρος αλλοδαπού, που δέχτηκε μαχαιριές, ξημερώματα Χριστουγέννων, ένα ακόμα έγκλημα σημειώνεται στην Πάτρα, ξημερώματα Παραμονής Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, που διέμενε στην περιοχή του Ζαβλανίου, απο αλλοδαπούς δράστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ληστής ή οι ληστές μπήκαν στο σπίτι, έδεσαν και φίμωσαν την άτυχη γυναίκα, η οποία διέμενε με τον ηλικιωμένο αδερφό της, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία είναι τραυματισμένος και νοσηλεύεται. Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με τις πληροφορίες πέθανε από ανακοπή καρδιάς.
Πηγή http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com

Τον μαχαίρωσαν για 50 ευρώ
Στο νοσοκομείο με τραύμα στο αριστερό χέρι βρέθηκε ένας 23χρονος ο οποίος έπεσε θύμα άγνωστων δραστών , ενώ βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης.
Σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού , λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα τον πλησίασαν δύο άγνωστοι οι οποίοι αφού τον υποχρέωσαν να βγει από το αυτοκίνητο, τον ακινητοποίησαν και ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε επάνω του. Όταν εκείνος αρνήθηκε , ο ένας δράστης έβγαλε από την τσέπη του ένα σουγιά και τον μαχαίρωσε στο αριστερό χέρι. Στη συνέχεια του πήραν το ποτροφόλι- με πενήντα ευρώ και προσωπικά έγγραφα- ανέβηκαν πάνω σε μια μηχανή που είχαν σταθμευμένη δίπλα, και εξαφανίστηκαν.
Πηγή http://www.zougla.gr
Έδωσε μάχη με τους ληστές των γονιών του
Ούτε ιερό ούτε όσιο φαίνεται πως δεν είχαν θρασύτατοι ληστές που δεν δίστασαν να επιτεθούν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη Μεσσοποταμία Σπερχειάδας, στη δυτική Φθιώτιδα.
Τα γεροντάκια, ετών 80, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας, ενώ η γερόντισσα είναι κατάκοιτη, έπεσαν θύματα ληστείας χθες το μεσημέρι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Παρά την επέμβαση όμως του γιού τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με τη λεία ανά χείρας.
Τον 45χρονο γιο του ζευγαριού, ειδοποίησαν χθες οι γείτονες, λέγοντάς του ότι στο σπίτι των ηλικιωμένων εισέβαλαν δύο άγνωστοι. Ο 45χρονος έσπευσε στο πατρικό του για βοήθεια και εκεί αντίκρισε ανοίγοντας την πόρτα τους δύο ληστές.
Σύμφωνα με περιγραφές του ίδιου, ο ένας ήταν σκυμμένος πάνω από τον πατέρα του και ο άλλος έψαχνε τα συρτάρια. «Άρπαξα αμέσως τον πρώτο και αρχίσαμε να παλεύουμε. Τότε ήρθε ο άλλος και με χτύπησε από πίσω στο κεφάλι και έπεσα κάτω χτυπώντας στη σόμπα το χέρι μου και το πόδι μου.
Μέχρι να σηκωθώ είχαν φύγει με 600 ευρώ που είχαν βρει και ένα χρυσό σταυρό. Οι γείτονες μου είπαν ότι πιο πάνω είχαν αφήσει ένα πορτοκαλί αυτοκίνητο. Ήταν ηλικίας 25 με 30 ετών, έμοιαζαν με γύφτους και μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Είχαν μάλιστα μαζί τους και τσάντες με πορτοκάλια και λεμόνια για να μπορούν να μπαίνουν στα σπίτια με τη δικαιολογία ότι θέλουν να τα πουλήσουν. Ευτυχώς δεν πρόλαβαν να κάνουν κακό στους γονείς μου», δηλώνει χαρακτηριστικά ο 45χρονος.
Οι Αρχές της περιοχής διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Χανιά: Τη χτύπησε και την ξάφρισε η αλλοδαπή οικιακή βοηθός!
''Μπουμπούκι'' αποδείχθηκε η 46χρονη Βουλγάρα που προσέλαβε μία ηλικιωμένη... Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το πρωί της Τρίτης (28-12-2010) η 84χρονη κατήγγειλε ότι μία αλλοδαπή αγνώστων στοιχείων...
την οποία είχε προσλάβει την τελευταία εβδομάδα, ως οικιακή βοηθό, αφαίρεσε από το πορτοφόλι της 90€ αφού προηγουμένως την χτύπησε. Μετά από προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, αξιοποίηση πληροφοριών και προσαγωγές, προέκυψε ότι δράστης είναι αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, ηλικίας 46 ετών, η οποία ομολόγησε την πράξη της, αναγνωρίσθηκε από την παθούσα και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: