Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΚΥΠΡΙΟΣ ΤΑΡΑΞΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.

Ο 40χρονος Ελληνοκύπριος εκατομμυριούχος, απόγονος μεγαλομετόχων της Κόκα Κόλα, ζει στο Λος Άντζελες και έταξε ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον εμφανιστεί γυμνός μπροστά στον Μπαράκ Ομπάμα.
Την περασμένη Κυριακή, ο 24χρονος Ισπανός, Χουάν Τζέιμς Ροντρίγκεζ, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δαυίδ
και γυμνώθηκε μπροστά στον Αμερικανό Πρόεδρο, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, ο Ε/κ επιχειρηματίας αρνείται να καταβάλει το ποσό στον Ροντρίγκεζ, εκτός και αν ο ίδιος ο Ομπάμα επιβεβαιώσει δημοσίως ότι είδε τον γυμνό άντρα. Από πλευράς Λευκού Οίκου, τονίστηκε χθες ότι κανένα σχόλιο δεν πρόκειται να γίνει για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο 24χρονος Ισπανός «επιδειξίας» συνελήφθη και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες. Στη μέση ο Ομπάμα
Ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας είχε, τον περασμένο Αύγουστο, δεσμευτεί δημόσια ότι είναι διατεθειμένος να δώσει ένα εκατομμύριο δολάρια στον πρώτο άνθρωπο που θα τολμούσε να εμφανιστεί γυμνός μπροστά τον Αμερικανό Πρόεδρο, με την προϋπόθεση ότι θα έφερε στο στήθος το όνομα της κινηματογραφικής εταιρείας του, για διαφημιστικούς σκοπούς. Ο Ροντρίγκεζ τήρησε τους πιο πάνω όρους. Ωστόσο, ο 40χρονος Ελληνοκύπριος έκανε πίσω και αρνείται να καταβάλει τα χρήματα. Όπως ο ίδιος δήλωσε χθες, «τα λεφτά είναι πολλά και
δεν πρόκειται να τα δώσω χωρίς να βεβαιωθώ ότι ο Ομπάμα είδε τη σκηνή». Με τη σειρά του, ο 24χρονος Ροντρίγκεζ απηύθυνε έκκληση προς τον Ομπάμα όπως επιβεβαιώσει ότι τον είδε γυμνό και, ως αντάλλαγμα, υποσχέθηκε να δωρίσει σημαντικό ποσοστό των χρημάτων που θα πάρει από τον Δαυίδ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Αμετανόητος γυναικάς
Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στην Αμερική, καθώς εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια ασχολούνται με το κατά πόσο ο Δαυίδ θα καταβάλει τελικά το εκατομμύριο. Μέλη του γκρουπ που δημιουργήθηκε στο Facebook για τον Δαυίδ και τα... κατορθώματά του τονίζουν ότι ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας οφείλει να τηρήσει το λόγο του και να πληρώσει τον Ροντρίγκεζ. Πάντως, ο Δαυίδ δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση. Απαρνήθηκε κάθε είδους οικογενειακής επιχειρηματικής δραστηριότητας για χάρη της κινηματογραφικής τέχνης και των γυναικών! Φίλοι του δηλώνουν ότι πάντοτε ήταν λάτρης του γυναικείου φύλου και περιτριγυριζόταν από ωραίες γυναίκες, ενώ ζει τη ζωή του στην πολυτέλεια. Πριν από μερικά χρόνια, άνοιξε στο Λονδίνο εταιρεία μοντέλων, αλλά η μεγάλη του μανία είναι να γυρίζει ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού που να προκαλούν την κοινή γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: