Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

Βρισκόμαστε στην εμπόλεμη ζώνη του Αγίου Παντελεήμονα αποκλεισμένοι από δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ. Κεντρική εντολή είναι να συλληφθούν όλοι οι κάτοικοι που βρίσκονται στο δρόμο. Ήδη 6 από αυτούς βρίσκονται ήδη στη ΓΑΔΑ, αφού τους ξυλοφόρτωσαν πρώτα, δήθεν για εξακρίβωση στοιχείων στην ουσία για να φακελωθούν και να προσπαθήσουν να τους φορτώσουν κατηγορίες.
Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα όταν κάτοικοι της πλατείας Αττικής και του Αγίου Παντελεήμονα θέλησαν να συγκεντρωθούν για να κουβεντιάσουν στη πλατεία Αττικής για το πρόβλημα που τους ταλανίζει χρόνια τώρα. Την εγκληματικότητα των μιριάδων λαθρομεταναστών που έχουν μαζευτεί στη περιοχή τους. Χωρίς περαιτέρω κάλεσμα μαζεύτηκαν περίπου 300 ατόμα και αποφάσισαν να κάνουν πορεία. Ολόκληρο το σύστημα τρόμαξε. Οι αναρχικοί από τη Βίλα Αμαλίας πήραν εντολή από τα αφεντικά τους να τρομάξουν τους αντιστεκόμενους κατοίκους.
Μετά τη λήξη της πορείας περίπου 200 αναρχοτραμπούκοι έφτασαν συνοδεία της αστυνομίας στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα φωνάζοντας ''Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες''. Ήταν η κατάλληλη ευκαιρία. Αλλά οι προβλέψεις όλων διαψεύτηκαν. Κάτοικοι που βρίσκονταν στις καφετέριες γύρω από τη πλατεία σηκώθηκαν. Λίγοι τολμηροί στην αρχή κι ύστερα όλοι. Οι αναρχικοί επιδόθηκαν στο γνωστό τους άθλημα. Έτρεξαν να φύγουν και ανέλαβε η αστυνομία. Η εντολή ήταν ''τσακίστε τους κατοίκους''.Έριξαν χημικά και χτυπούσαν αδιακρίτως. Γέρους, γυναίκες και παιδιά. Ακολούθησαν οι προσαγωγές μετά ξύλου. Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.
*Nεώτερη ενημέρωση: Tα ΜΑΤ αποχώρησαν αφού ξεσηκώθηκε όλη η γειτονιά τους έβριζε απ τα μπαλκόνια.Αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία στη περιοχή.

ΩΡΑ 01.25:
6 ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ “ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ”!
ΧΗΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ Εντολή για συλλήψεις κατοίκων από τις γνωστές επιδοτούμενες οργανώσεις..
ΩΡΑ 01.00 - ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ - ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΕΝΩ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ “ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ” ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΜΑΤ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ”… ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

12.30 - ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ 200 ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 4 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

Πηγή http://egersis2.blogspot.com
Σχετικά άρθρα.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: