Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Σύζυγος της πολιτικού, στήνει ήδη πολυεθνική με 700 !! φορτηγά!Ο σύζυγος της πολιτικού που δεν λέτε το όνομά του, είναι ο κ. ΚΟΥΒΕΛΟΣ.

Αγαπητοί φίλοι . Διάβασα σε προηγούμενο post σας, για εμπλοκή συζύγου πολιτικού στο θέμα μας που βασανίζει τόσο εμάς όσο και ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες τόσους μήνες τώρα, με αφορμή τον πολυήμερο αγώνα μας.
Εγω εχω ενα φορτηγό ΔΧ χρωστάω 44 γραμμάτια των 2000 ευρω μηνιαίως, πληρώνω δάνεια, κάρτες. συντηρώ οικογένεια 5 ατόμων (3 παιδιά) και αναγκαστικά με βλέπουν σπάνια αφού τα ημερήσια km υπερβαίνουν τα 1000 σε ΟΛΗ την Ευρώπη. Σήμερα αποφασίσαμε συνέχιση της απεργίας ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ αφού όπως και να το κάνουμε αυτή η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κλείσει τα σπίτια μας και μας στην φυλακή, νάσαστε σίγουροι ότι ΔΕΝ θα το κάνει εύκολα. Ετσι κι αλλιώς χαμένοι είμαστε.
Ζητήσατε να μιλήσουμε και αύριο θα γίνει./ Ο σύζυγος της πολιτικού που δεν λέτε το όνομά του, είναι ο κ. ΚΟΥΒΕΛΟΣ της Κας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, 'εχει έτοιμα πάνω απο 500 φορτηγά σε σνεργασία με την Κυβέρνηση και τους Κινέζους και εντός ολίγου με την ίδρυση πολυεθνικής θα τα δείτε στούς Ελληνικούς δρόμους με ΞΕΝΟΥΣ οδηγούς και άσχημες συνέπειες. Τι λέτε λοιπόν δικαίως ή αδίκως αγωνιζόμαστε;
ΕΣΕΙΣ στη θέση μας ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ; Εμεις πια είμαστε σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ με την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και τις ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Και θα πέσουμε μέχρις ΕΝΟΣ!! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Σωτήρης Χ....
**«Βόμβα» μεγατόνων φέρνει στη δημοσιότητα ο «ΕΚ»! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας, μεθοδεύεται η νομοθετική απαγόρευση των περισσότερων τύπων φορτηγών ΔΧ και η υιοθέτηση (με την επίκληση περιβαλλοντικών αιτίων στο πλαίσιο της «πράσινης ανάπτυξης») νομοθεσίας, που θα επιτρέπει μόνο την κυκλοφορία φορτηγών με προδιαγραφές euro-5, στο Λεκανοπέδιο αρχικά. Η δικαιολογία θα είναι η μείωση των ρύπων... Σημειώνουμε εδώ ότι η κοινοτική οδηγία για τα φορτηγά που πληρούν την προαναφερόμενη προδιαγραφή, ισχύει από την 1η Οκτωβρίου 2009. Όπως μαθαίνουμε, επιχειρηματίας και γνώστης των εξελίξεων, σύζυγος γνωστής πολιτικού, έχει ετοιμαστεί για τη δημιουργία εταιρείας με εκατοντάδες (για 700 μάθαμε!) φορτηγά ΔΧ, έχοντας ήδη μιλήσει με την κινεζική COSCO, για συνεργασία εν όψει της κλιμάκωσης των δραστηριοτήτων των Κινέζων στον Πειραιά! «Έτοιμα» πράγματα, σε μια αγορά όπου κάποιοι έχοντας εσωτερική πληροφόρηση, κάνουν ό,τι θέλουν, «αποτελειώνοντας» τους Έλληνες επαγγελματίες και εργαζόμενους!

Πηγή http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/09/blog-post_7622.html#ixzz10sWNdbXt
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/09/700.html
ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ
.(2 ΒΊΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: