Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Επιχείρηση: "Καθαρισμός της Γης"

Μία από τις πρακτικές των ανθρώπων που κινούνται στον χώρο της Νέας Εποχής είναι το λεγόμενο “channeling” (ή διαυλισμός), που σημαίνει την 'επικοινωνία' που έχει ένας άνθρωπος με μία οντότητα που δεν ανήκει σε αυτόν τον κόσμο.
(Πρόκειται δηλαδή για νέο είδος πνευματισμού).
Συνήθως μιλάνε ότι έχουν πικοινωνία με «αγγέλους», ή με «αναληφθέντες δασκάλους» ("Ascended Masters", μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο «Χριστός»), ή με «εξωγήινα όντα». Σύμφωνα με δική τους ερμηνεία: «…Το Channeling σημαίνει διοχέτευση και αφορά την διοχέτευση πνευματικών ενεργειών και μηνυμάτων γνώσης από πνευματικά αιθερικά όντα και ουράνια φάσματα ενεργειών. Το άτομο που κάνει τσάνελινκ είναι ο αγωγός για αυτές τις ενέργειες. Το τσάνελινκ μπορεί να πάρει πολλές μορφές, από την τηλεπαθητική επικοινωνία, το αυτόματο γράψιμο, έως την εσωτερική γνώση…»
Πηγή www.lightarian.gr
Είναι ενδιαφέρον ότι αυτές τα ‘αιθερικά όντα’ έχουν ήδη ενημερώσει τους ‘δικούς τους’ ότι επίκειται ένας μεγάλος «καθαρισμός» της Γης, κατά τον οποίον ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων θα «εκκενώσει», ξαφνικά, τον πλανήτη και θα μεταφερθούν κάπου αλλού. Εδώ όμως φαίνεται, υπάρχει ασυμφωνία από τα ‘αιθερικά όντα - εξωγήινους’ καθώς δίνονται δύο διαφορετικές ερμηνείες -εκδοχές.
Συνέχεια στο http://redskywarning.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: