Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΦΕΥΓΕΙ (;) -Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ;‏

Πριν λίγες μέρες γράφαμε ότι ο Παπανδρέου "ζυγίζεται" για το τί πρέπει να κάνει με τον Χρυσοχοΐδη.Να τον αφήσει στο Δημόσιας Τάξης ή να τον μεταθέσει αλλού, όπως ζητάει ο ίδιος; Μας λένε ότι ο πρωθυπουργός προσανατολίζεται να τον μεταθέσει στο υπουργείο Ανάπτυξης -αν και δεν έχει πάρει οριστική απόφαση.
Οχι για να του κάνει το χατίρι, αλλά γιατί βλέπει ότι η Λούκα δεν κατάφερε ούτε τις τιμές να ελέγξει ούτε συγκροτημένο αναπτυξιακό προγραμματισμό να προωθήσει.Το στενό πρωθυπουργικό επιτελείο θεωρεί τη Λούκα, μαζί με τη Μαριλίζα, τις δυο πιό κραυγαλέα αποτυχημένες επιλογές.
Ο Χρυσοχοΐδης έχει περάσει με επιτυχία επί Σημίτη από το υπουργείο Εμπορίου και έχει άποψη για την ανάπτυξη -στο μυαλό του Γιώργου είναι η ιδανική λύση για υπουργός Οικονομίας.Το μόνο εμπόδιο είναι η αναβίωση της τρομοκρατίας. Θα υπάρξει αποτελεσματικό σχέδιο για την αντιμετώπισή της αν λείψει ο Χρυσοχοΐδης. Ισως η λύση στο σταυρόλεξο ακούει στο όνομα Γιώργος Φλωρίδης -ο άνθρωπος που είχε διαδεχθεί τον Χρυσοχοΐδη, όταν ο Σημίτης τον έκανε Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. Στις συζητήσεις ανθρώπων του πρωθυπουργού, το όνομά του ακούγεται όλο και συχνότερα.
Πηγή http://veto300.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: