Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

"Έβγαλαν όπλο σε υπάλληλο της Νομαρχίας"

Με όπλα απείλησαν τρεις τσιγγάνοι την υπάλληλο της διεύθυνσης πρόνοιας της νομαρχίας, επειδή ζήτησε επανέλεγχο για τα προνομιακά επιδόματα, μετά και τις τελευταίες εξαγγελίες της κυβέρνησης για επανεξέταση όλων των περιπτώσεων...
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι πήγαν στο σπίτι της στο Αιτωλικό την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα και αφού την κάλεσαν να βγει έξω, ο ένας από αυτούς της προέταξε ένα πιστόλι και της είπε ότι «αν δεν κάνει καλά τη δουλειά της θα της φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι». Πληροφορίες λένε μάλιστα ότι ο ένας πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.
Έντρομη η υπάλληλος κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού, όπου κατέθεσε μήνυση και αμέσως η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Λίγο αργότερα εντόπισε δυο από αυτούς, τους οποίους η υπάλληλος αναγνώρισε και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα που άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη και εκδικάστηκαν στο αυτόφωρο.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον έναν από αυτούς και επειδή είναι ανήλικος τέθηκε υπό την επιμέλεια των γονιών του. Από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε επιβαρυντικό στοιχείο για τον δεύτερο, αλλά προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής για δυο άλλους, των οποίων οι ταυτότητες έγιναν γνωστές, όμως δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και θα διεξαχθεί περαιτέρω προκαταρκτική έρευνα, θα σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.
Πηγή http://www.aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: