Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

"Η μυστική οργάνωση των υπουργών του Μπερλουσκόνι"

Σαν μπερδεμένα μας τα λένε..Όνομα δεν έχει αυτή η μυστική οργάνωση..; ΝΑ ΜΑ ΠΟΎΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..
"Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στην Ιταλία από δικαστική έρευνα για παράνομη μυστική οργάνωση.
Σύμφωνα με την εισαγγελία της Ρώμης, έχει δημιουργηθεί μία παράνομη μυστική οργάνωση που στόχο έχει την άσκηση επιρροής στην λειτουργία των κρατικών θεσμών και της δημόσιας διοίκησης ενώ στο επίκεντρο της όλης υπόθεσης βρίσκεται και η ανάθεση εργολαβιών για...την παραγωγή αιολικής ενέργειας στην Σαρδηνία, με έργα συνολικής αξίας οκτώ εκατομμυρίων ευρώ.
Οι έρευνες αφορούν την παραβίαση του νόμου που απαγορεύει την σύσταση μυστικών οργανώσεων αλλά και ενοχοποιητικά στοιχεία για εγκληματική δράση. Το θέμα έχει προκαλέσει σωρεία πολιτικών αντιδράσεων με τους βουλευτές και γερουσιαστές της κεντροδεξιάς που στηρίζουν τον πρόεδρο της βουλής Τζανφράνκο Φίνι (ο οποίος βρίσκεται σε ανοικτή σύγκρουση με τον Μπερλουσκόνι) να ζητούν την απομάκρυνση των Βερντίνι και Κοζεντίνο, έως ότου αποδειχθεί ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη στην όλη υπόθεση. Ωστόσο, η πλειοψηφία του κόμματος αλλά και ο ίδιος ο Καβαλιέρε, συνεχίζουν να στηρίζουν τον συντονιστή και τον υφυπουργό οικονομικών τους.
Μέχρι αυτή την στιγμή, οι εισαγγελείς της Ιταλίας, καλούν σε απολογία τον Ντένις Βερντίνι, συντονιστή του «Κόμματος της Ελευθερίας» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον υφυπουργό οικονομικών Νικόλα Κοζεντίνο, τον περιφερειάρχη της Σαρδηνίας, Όυγκο Καπελάτσι και τον γερουσιαστή Μαρτσέλλο Ντελλ΄Ούτρι. "
Πηγή http://rokakias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: