Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ξεφτιλισμένη διαπλοκή! Και η "Καθημερινή" μετά το Βήμα κάνει σήμερα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ για συγχωνεύσεις

Ιδού η αποκάλυψη μιας μεγάλης διαπλοκής.
Σήμερα όλως τυχαίως βγαίνει το "ΒΗΜΑ" και ο Ψυχάρης και προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι πρέπει να γίνουν συγχωνεύσεις την ώρα που ο Σάλλας σε 50 λεπτά θα κάνει την πρόταση για συγχώνευση Πειραιώς, ΤΤ και ΑΤΕ.
Νωρίτερα είχε ενημερωθεί ο πρωθυπουργός της χώρας και όλοι οι διαπλεκόμενοι εκδότες έτσι ώστε να στηρίξουν αυτή την πρόταση που κάνει ο Σάλλας αλλά την πρωτοβουλία την είχε ο διοικητής της ΑΤΕ. Έτσι μάθαμε και έτσι λέμε. Άλλωστε τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Όμως να ξεκαθαρίσουμε ότι για τον κόσμο είναι καλό να δημιουργηθεί ένας κολοσσός που θα είναι δίπλα στην Εθνική.
Ξεφτιλίστηκε όλο το σύστημα! Η "Καθημερινή" γράφει και αυτή σήμερα για το πόσο καλό θα ήταν να συγχωνευθούν οι τράπεζες. Ο Σάλλας πήρε την άδεια των εκδοτών για να προχωρήσει στην σημερινή συνέντευξη τύπου. Η κυβέρνηση μπορεί να το έμαθε και τελευταία. Μην υποτιμούν την νοημοσύνη μας όλοι αυτοί οι εκδότες που σήμερα τάχα μου γράφουν τυχαίως στο κεντρικό τους άρθρο για την ανάγκη να γίνουν συγχωνεύσεις.
Tα πράγματα για την Ελληνική οικονομία είναι πολύ σοβαρά. Να μας ακούτε σε αυτό που λέμε. Η κίνηση του Μιχάλη Σάλλα να ζητήσει να γίνει συγχώνευση των τριών τραπεζών (Αγροτική, ΤΤ και Πειραιώς)σημαίνει ότι υπήρχε μεγάλο θέμα και η Πειραιώς θα είχε ένα μικρό θεματάκι αλλά ας μην το ανοίξουμε και χαλάσουμε την σούπα. Μην το λέτε εξαγορά επειδή έτσι το λέει ο Σάλλας αλλά πρόταση συγχώνευσης των τριών τραπεζών.
Και για να καταλάβουμε καλύτερα τι γίνεται.
Από την στιγμή που θα γίνει συγχώνευση(εξαγορά σύμφωνα με τον Σάλλα) αυτό σημαίνει απλά ότι ο κόσμος ΔΕΝ θα χάσει τα χρήματα του γιατί θα γίνει τραπεζικός κολοσσός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: