Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

TO VIDEO ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ !!! ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... «ΕΛΛΗΝΕΣ» - ΕΒΡΑΙΟΙ !!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΡΕ

ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΚΕΙΝΟ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ... «ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ...
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ...
ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1:
ΦΥΣΙΚΑ,ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΑ (;) ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ (!!!) ΤΩΝ ΠΑΝΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ!
ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ;
ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΔΥΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ;
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ "ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΨΟΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ:ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
*Και να έγινε αυτό γιατί αφου τους βλέπανε απο το ελικόπτερο με μαχαίρια και ρόπαλα ,οι κομάντος πήραν εντολές να κατεβαίνουν ένας ένας στο πλοίο ..Μα καλά Μαλάκες είναι;;;Μήπως ξέρανε τι θα γίνει;;Για μένα θέλανε θύματα το Ισραηλ..Με αυτό που έγινε θα το ξανασκεφτούν απλοί ακτιβιστές να πάνε σε τέτοιες αποστολές..Στα άλλα πλοία γινότανε ταυτόχρονη επέμβαση απο ολες τις Ισραηλινές δυνάμεις. Στο Τούρκικο πηγαίνανε σαν πρόβατα..
Βέβαια το παράλογο είναι ότι ο κόσμος και οι Ισραηλινές δυνάμεις δεν μπορούνε να καταλάβουν ότι αυτό που κάνανε είναι πειρατεία και με τους νόμους του πλοίου και του Καπετάνιου τους πειρατές θα έπρεπε να τους είχαν κρεμάσει και με τον νόμο ..
Εδώ βλέπουμε τους πειρατές να λένε αφού φέρατε αντίσταση στην κατάληψη του πλοίου καλά πάθατε και σας σκοτώσαμε..
Το λογικό το θεωρούμε παράλογο και το παράλογο αυτονόητο..
Πηγή http://esxatianasxesi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: