Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Πογκρόμ κατά ιστολογίων του blogger.......

Ενα προγκρόμ διώξεων ξεκίνησε χτες το πρωί σε blogs που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα blogspot της Google!
Εμείς έχουμε εντοπίσει τρία blogs που έκλεισαν συν το δικό μας που υποχρεωθήκαμε να δώσουμε το κινητό μας τηλέφωνο για να μας στείλουν κωδικό επαλήθευσης και να ξαναλειτουργήσει το blo
g.
Τη φίμωση έχουν υποστεί τα blogs του Μπαρμπανίκου, του Παπά-Ηλία και το Φρέσκο Πράμα.
Δεν γνωρίζουμε ποιοι λόγοι ανάγκασαν τη Google να κλείσει τα ιστολόγια των συναδέλφων, σε μας έγραφε πως είχε παρατηρηθεί "ύποπτη δραστηριότητα" χωρίς να μας εξηγούν από ποιους και τι ακριβώς σημαίνει "ύποπτη δραστηριότητα"!

Είναι τουλάχιστον παράλογο να κατεβάζουν ελεύθερες και μαχητικές σελίδες που γράφουν μόνο αλήθειες και σατιρίζουν έξυπνα την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.
Αφού είναι γνωστό πως και στη Google μπορεί κάποιος να ανοίξει άλλη σελίδα και μπορεί να φιλοξενηθεί ελεύθερα σε πάρα πολλές άλλες πλατφόρμες. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να χά
νεται πολύτιμο υλικό και συν τοις άλλοις η Ελλάδα μας να κατηγορείται και για λογοκρισία.
Εντύπωση μας κάνει που αν και φίλοι του blog Troktiko
και που όλοι σχεδόν οι bloggers το στηρίξαμε οσάκις οταν αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα στην υπόθεση.!!!!
Να σημειώσουμε πως o Μπαρμπανίκος "εκπέμπει" από τη διεύθυνση http://arvanitis.wordpress.com και ο Παπά-Ηλίας από την http://papailiasyfantis.wordpress.com και ο φίλος μας από το Φρέσκο Πράμα http://freskoprama.wordpress.com
Μπλοκαρισμένα ήταν πολλά ακόμη, το ΖΕΙΔΩΡΟΝ, το nemesis corfu, το ksipnistere, epirus-ellas και δεν ξέρουμε πόσα ακόμη
Τα πιό πάνω... "ξεκλέιδωσαν" μετά από κωδικούς αριθμούς που βάλαμε όταν αναγράψαμε τα κινητά μας τηλέφωνα!
Τι θα γίνει στην πορεία ουδείς γνωρίζει.
Πηγή http://koukfamily.blogspot.com
http://epirus-ellas.blogspot.com
Mερικά λόγια απο τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ
Το Ιστολόγιο
http://avragioz.blogspot.com έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα τον κύκλο του. Εξ αρχής δέχθηκα άγριο πόλεμο για τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις που ανέβαζα.
Από τη πρώτη μου ανάρτηση ένιωθα συνέχεια την ανάσα των
εβραιομασόνων και των μυστικών υπηρεσιών. Αμέσως με τη πρώτη ανάρτησή μου, ενώ είχα “κρυφή” τη ταυτότητά μου, ο πρώτος ******ς που επικοινώνησε μαζί μου σε 24 ώρες !!!!!!!! ήταν ο Γενικός Επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ, Μιχαήλ Σαμπατακάκης. Επίσης, από τη πρώτη στιγμή, δύο μεγαλοδημοσιογράφοι, γνώριζαν τη πραγματική μου ταυτότητα στον …..”AVRAGIOZ”!!!!!
Συνέχεια στο http://arvanitis.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: