Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

"Η χθεσινή εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα πρέπει να αφυπνίσει τον Ελληνικό λαό."

"Μόνο συγχαρητήρια αξίζουνε στον κ. Χαρδαβέλλα που έβγαλε στον αέρα τη ζωή της δασκάλας της Θράκης ,που προσπάθησε να κάνει το αυτονόητο και γιαυτό που την πληρώνει ο Ελληνικός λαός. Να μάθει γράμματα τα Ελληνόπουλα της Θράκης.Να τους μάθει να μιλάνε Ελληνικά, να τους μάθει να γράφουνε Ελληνικά, να τους μάθει την ιστορία τους ,τα έθιμά τους , να τους μάθει γιατί τέλος πάντων πρέπει να ανεμίζει η σημαία έξω από το σχολείο τους. Κι΄ομως αυτό κάποιοι μηχανισμοί δεν το θέλανε.
Η ηρωίκή μας δασκάλα λοιδωρήθηκε ως εθνικήστρια, σαν ακροδεξιά και αφού δεν μπορέσανε να πετύχουνε με αυτά τερτίπια αρχίσανε τον ψυχολογικό πόλεμο και τα υπόλοιπα. Αλήθεια γιατι είμαι εθνικιστής όταν αγαπώ και σέβομαι την πατρίδα μου, γιατί αλήθεια δεν δικαιούμαι να είμαι ακροδεξιός ή ακροαριστερός και να σέβομαι και να υποστηρίζω τα ιερά και όσια των προγόνων μου.Γιατί πρέπει να απολογούμαι συνέχεια. και στη συγκεκριμένη περίπτωση της δασκάλας ,η ερώτηση του κ. Χαρδαβέλλα μήπως είσαι εθνικήστρια ,ή θέλεις να βάλεις υποψηφιότητα με κάποιο κόμμα και συγκεεκριμμένα τουΛΑΟΣ τι υπονοούσε.
Που είναι το Υπουργείο δια βίου μάθησης και τα συναφή να μας πεί γιατι δέχετε να εκδιώξει μία δασκάλα που δίνει παιδεία στα Ελληνοπουλα. Τί έχετε να πείτε στους Ελληνες κ. Διαμαντοπούλου και κ. Δραγώνα, τούλαχιστον σ΄αυτούς που δεν έχετε ακόμη ΑΛΩΣΕΙ με τις ιδέες και οι οποίοι ακόμα αντισκέκονται στα σχέδια σας.Ποιά γλώσσα θέλετε να διδάσκονται τα παιδιά εκεί πάνω και ποιά ιστορία. Πείτε κα Υπουργέ είναι Ελλάδα η Δυτική Θράκη ,και εάν ναί τότε ,πως δεν αντιδράσατε σε επιθυμίες Ξένων και να μην φύγει η δασκάλα από την Θράκη. Ο Ελληνας περιμένει τις απαντήσεις σας,διαφορετικά είσαστε όλοι σας υπόλογοι απέναντι στον Ελληνικό λαό, για αυτά που ακούει και βλέπει καθημερινά δίπλα του.Ξεκάθαρα πέίτε μας κανετε ή δεν κάνετε κουμάντο στα σχολεία στη Θράκη, κα Υπουργέ "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: