Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Αφίσα με το "υπερηχογράφημα του Ιησού" προκαλεί σάλο στους υποστηρικτές των εκτρώσεων

Μία αφίσα που απεικονίζει το «υπερηχογράφημα του αγέννητου Ιησού» με ένα φωτοστέφανο τροφοδοτεί τον σάλο που έχει δημιουργηθεί από την διαφήμιση υπέρ των αμβλώσεων που παρουσιάστηκε πρόσφατα στις βρετανικές τηλεοράσεις.
Η αφίσα με το «υπερηχογράφημα του Ιησού» του ChurchAds.Net, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την χριστουγεννιάτικη καμπάνια 2010, έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλες συζητήσεις μήνες πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων. Αν και οι δημιουργοί της αφίσας λένε ότι πρόθεσή τους ήταν να προκαλέσουν συζήτηση σχετικά με το νόημα των Χριστουγέννων, οι επικριτές της αφίσας λένε ότι θεωρούν την αφίσα πάρα πολύ ‘πολιτική’ και την θεωρούν ως ‘αντεπίθεση’ σχετικά με την πρόσφατη - για πρώτη φορά - τηλεοπτική διαφήμιση για υπηρεσίες αμβλώσεων.
"Δίνει την εντύπωση ότι είχε πολιτικά κίνητρα, ότι προσπαθούν έτσι να περάσουν κάποιο είδος υποσυνείδητου μηνύματος», είπε ο Terry Sanderson, διευθυντής της Εθνικής Κοσμικής Κοινωνίας (National Secular Society), σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα ‘The Guardian’.
Περισσότερα στο http://redskywarning.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: