Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

"Σε λάθος χώρα κάνανε το πείραμα"

"Μετά την εμφάνιση του Παπανδρέου στο Καστελλόριζο υπουργοί, βουλευτές και δημοσιογράφοι επί ένα μήνα φόραγαν μωβ πένθιμες γραβάτες....
Τώρα τελευταία τό χρώμα άρχισε να ανοίγει.Είναι τόσο θλιβερά αστείοι που έχουν την ψευδαίσθηση ότι με χαζές ενδυματολογικές επιλογές μπορούν να δημιουργήσουν μαζική ψυχολογία και να επιβάλουν πολιτική. Με Φρόυντ,Γκέμπελς και Μακιαβέλι , με μεθόδους διαχείρισης φόβου και πανικού προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι μπορούν να μας εξαπατήσουν. Πρέπει όμως να καταλάβουν ότι τηλεόραση βλέπαμε για τη πλάκα μας .Τώρα όμως τα πράγματα έχουν σοβαρέψει και το χαζοκούτι το βγάλαμε απ τη πρίζα. Τώρα μπαίνουμε στο ιντερνεντ και διαβάζουμε όλους τους προοδευτικούς οικονομολόγους Έλληνες και ξένους.¨Εχουμε πλήρη γνώση τι σημαίνει χρηματιστηριακό και τραπεζικό κεφάλαιο διεθνές και ξένο τις μεθόδους και τους στόχους τους και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί. Παλιά μας πασάρανε ελληνοτουρκικές κρισεις ,μετά κουκουλοφόρους και τώρα μας ταίζουνε σκανδαλολογία. Τi και αν εικονική πραγματικότητα που μας προσφέρουν εμείς την έχουμε για παιγνίδι.
Αυτούς όλους όμως η πραγματικότητα θα τους ισοπεδώσει σαν οδοστρωτήρας και δεν θα το πάρουνε χαμπάρι μέσα απ τα γραφεία τους γιάφκες και τα στούντιο της τηλεόρασης όπου έχουν κουρνιάσει και δεν λένε να ξυπνήσουν.Δεν θα προλάβουν να βγάλουν ούτε τις γελοίες γραβάτες στις όποίες έχουν αποδώσει σαν αφελείς που είναι συμβολικές ικανότητες τοτέμ. Οι καναπέδες τελείωσαν ,θα κατέβουμε στους δρόμους .Δεν θα περιμένουμε να πεινάσουμε για να βγούμε με τις κατσαρόλες. Η σημερινή κυβέρνηση είναι ό γνωστός Εφιάλτης ο οποίος σίγουρα θα τιμωριθεί . Σε λάθος χώρα κάνανε το πείραμα."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: