Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:"ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ"-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Μετά το αλήστου μνήμης "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ",του...ξέφυγε πάλι του "παιδιού" η αλήθεια!Θαυμάστε τον:
Και για όσους δεν κατάλαβαν,ορίστε και το σχετικό απόσπασμα από την Ελευθεροτυπία:
"Σε παρατήρηση της Ελληνοαμερικανίδας δημοσιογράφου Νικόλ Πεταλίδης, για το «αν η Ελλάδα είναι σε θέση να εξοφλήσει τις δανειακές της υποχρεώσεις προς ευρωπαϊκές και αμερικανικές τράπεζες», είπε σχετικά: «Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποδεχτήκαμε το συγκεκριμένο πακέτο και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η Ε.Ε. στηρίζει σθεναρά την ελληνική οικονομία και τις προσπάθειές μας, τις προσπάθειες της κυβέρνησης, να προχωρήσουμε σε όλες αυτές τις αλλαγές, διότι κατέχουν μεγάλο μέρος των ελληνικών ομολόγων.
Εχουν επενδύσει σε ελληνικά ομόλογα και δεν θα ήθελαν να προχωρήσουμε σε στάση πληρωμών, ούτε και επιθυμούμε εμείς κάτι τέτοιο. Το πακέτο, επομένως, δημιουργήθηκε ακριβώς για να καθησυχάσει τους επενδυτές, ώστε να γνωρίζουν ότι δεν υφίσταται πιθανότητα χρεοκοπίας».
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ:Πως τα μέτρα του ΔΝΤ δεν πάρθηκαν για να "σωθεί η χώρα από την χρεωκοπία",αλλά για να στηριχθούν οι τράπεζες,ευρωπαικές και αμερικανικές!!!
Εμείς,το λέμε από την πρώτη στιγμή:Αν ο Γιωργάκης προχωρούσε σε κήρυξη χρεωκοπίας και επαναδιαπραγμάτευση του χρέους,τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα!
Αντί γι'αυτό όμως,τι έκανε;Πήρε ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ φορομπηχτικά μέτρα,προκειμένου να...καθησυχάσει τους παγκόσμιους τοκογλύφους!
Καταλάβατε τι συμβαίνει πραγματικά;Είδατε πόσο...σώσατε την Ελλάδα ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;
Τους τραπεζίτες σώσατε!Μη ντρέπεστε,πείτε την αλήθεια στον κόσμο!
Να,όπως ο Γιωργάκης που απ'ότι φαίνεται,όταν κάνει...τουρισμό μακριά από την Ελλάδα,γίνεται άλλος άνθρωπος:ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΚΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,που βέβαια τα εγχώρια Μμε δεν πρόκειται να προβάλουν ποτέ!

Πηγή http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: