Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"Αντιμετώπιση της AMERICAN EXPRESS προς τους Ελληνες κατόχους πιστωτικών καρτών της"

"Στις 19/5/2010 ο σύζυγος μου έλαβε επιστολή με ημερομηνία 9/5/2010 από τo τμήμα American Express Services Europe Ltd...
- International Currency Card Credit Dept - Brighton UK - της Τράπεζας AMERICAN EXPRESS, με την οποια του ανακοινώσανε την προσωρινή αναστολή της μεταξύ τους συνεργασίας (κυρίως πιστωτικές κάρτες). Πήρε τηλέφωνο την Τράπεζα και ρώτησε τι συμβαίνει. Του απήντησαν οτι πήραν αυτή την απόφαση λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και αφορά, η απόφαση αυτή, όλους τους Έλληνες κατόχους της κάρτας.Παρ΄ όλα αυτά, του είπαν, επειδή τσέκαραν τον λογαριασμό του και είδαν οτι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, του συνέστησαν να αγνοήσει την επιστολή και να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις κάρτες του.
Ο σύζυγός μου, ο οποιος συνεργαζόταν χωρίς κανένα πρόβλημα με την AMERICAN EXPRESS τα τελευταία 15 χρόνια, απάντησε γραπτώς την ίδια μέρα 19/5/2010, οτι επιθυμεί να διακοπεί η συνεργασία μαζί τους και να του ανακοινώσουν γραπτώς την ακύρωση της κάρτας του. Επί πλέον τους εξέφρασε την αηδία του για την θέση και την αντιμετώπιση της Τράπεζας απέναντι στους Έλληνες κατόχους καρτών.Αποφάσισα να κοινοποιήσω στο διαδύκτιο το παραπάνω περιστατικό, γιατί πιστεύω οτι όσοι Έλληνες έχουν συναλλαγές με την AMERICAN EXPRESS θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι και ας κάνουν ο,τι τους πει η συνείδησή τους. Υπάρχουν δεκάδες Τράπεζες τριγύρω μας.
Οι επιστολές είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
Για επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της AMERICAN EXPRESS :
INTL Tel : +44 1273 576320
Fax: +44 1273 684385
Εmail : icccreditdepartment@aexp.com
Site: www.americanexpress.com/eurodollar
Υπογράφων την επιστολή : Mr. Steven Reed, Manager, Credit Services"

Δεν υπάρχουν σχόλια: