Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Άνδρας, περίπου 50 ετών, αυτοπυρπολήθηκε

*Έχουν να δουν τα μάτια μας...Στην κατάσταση που μας φέρανε..Περαστικά να είναι του ανθρώπου.Στην θέση του έιναι πολύ άνθρωποι που σκέφτονται να βάλουν τέλος στην ζωή τους λόγο οικονομικών προβλημάτων..Μην τους κάνετε την χάρη..Αυτό θέλουν τα λαμόγια...τουσ βοηθάτε έτσι..Βάλτε σκοπό ζωής.
Να μείνετε εδώ και να τους κάνετε την ζωή των πολιτικών κόλαση..Αυτό θα έκανα εγώ...Εγώ πάντως άμα φτάσω στο σημείο αυτό το σίγουρο έιναι ότι θα πάρω και άλλους μαζί μου..Θα πυρποληθώ αγκαλιά με έναν πολιτικό...Πως λέμε πέθανα με χαμόγελο..Μόνος μου δεν φεύγω...Θα πάρω μια σκηνή και θα πάω έξω απο την βουλή μόνιμα...Άμα δεν έχω να φάω λέτε να με ταΐζουν η θα με αφήσουνε να ψοφήσω...
.Άνδρας, περίπου 50 ετών, αυτοπυρπολήθηκε, νωρίς το απόγευμα, μέσα σε υποκατάστημα «Τράπεζα Πειραιώς» στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως, Εθνικής Αμύνης και Τσιμισκή. , στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς η Τράπεζα του είχε κατάσχει το σπίτι και ήταν έτοιμη να το βγάλει... σε πλειστηριασμό.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο άνδρας...
, περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των υπαλλήλων της τράπεζας που πρόλαβαν και βγήκαν έξω από το κατάστημα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις τη Πυροσβεστικής που πρόλαβαν και έσβησαν τη φωτιά από τα φλεγόμενα ρούχα του άνδρα, πριν αυτή αποβεί μοιραία για τον ίδιο. Στη συνέχεια, έσβησαν και την περιορισμένης έκτασης φωτιά στο εσωτερικό της τράπεζας.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άνδρας δεν φέρει εμφανή εγκαύματα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Ο επίδοξος αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν πελάτης στο συγκεκριμένο υποκατάστημα όπου συνέβη το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: