Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

"Συνελήφθησαν 2 άτομα που παρακολουθούσαν τον Νοδαρο"

"Δυο άτομα χωρίς στοιχεία ταυτότητας ή κινητά τηλέφωνα συνελήφθησαν πριν από λίγο έξω από το σπιτι του δημοσιογράφου Μακη Νοδαρου στα Λεχαινα. Τους δυο εντόπισε η γυναίκα του την ώρα που προσπαθούσαν να μπουν στο Σπιτι και ενημέρωσε την αστυνομία.
Οι Αστυνομικοι που έφτασαν έκπληκτοι διαπίστωσαν πως οι καλοντυμενοι Αλβανοι δεν είχαν κανένα στοιχείο ταυτότητας. Πέρυσι δυο άτομα με ανάλογο τροπο είχαν στήσει ενέδρα στον δημοσιογράφο και τον ξυλοκοπησαν. Το περιστατικό έγινε μια μέρα μετά την δριαμβευτικη αθώωση του Νοδαρου σε μήνυση που είχε κάνει εναντίον του ο δήμαρχος Ζαχαρως"
Θυμίζουμε ότι ο Μάκης Νοδάρος δέχθηκε δολοφονική επίθεση στις 23.10.2008 από δύο αγνώστους έξω από το σπίτι του με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά. Μια επίθεση της οποίας οι δράστες δεν έχουν δυστυχώς ακόμη βρεθεί.
Παλαιότερο άρθρο..
15 Απριλίου ο Μάκης Νοδάρος θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, μετά από μήνυση του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, έπειτα από σειρά δημοσιογραφικών αποκαλύψεων.
Πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Νοδάρος μαζί με το συνάδελφο Κώστα Βαξεβάνη αποκάλυψαν σειρά διοικητικών, πολεοδομικών και άλλων αυθαιρεσιών, οι οποίες έδωσαν το έναυσμα για τη διοικητική και δικαστική διερεύνηση των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής της Ζαχάρως.

Στο βίντεο αυτό θα δείτε τον Δήμαρχο Ζαχάρως να απειλεί πως θα εκτελέσει ανθρώπους, θα τους συνθλίψει το κεφάλι. (Ανάμεσά τους ο Κώστας Βαξεβάνης που αποκάλυψε τη δράση του).Θα τον δείτε να δίνει εντολή σε πολίτη που είχε κάνει μήνυση εναντίον του αντιδημάρχου ,να αποσύρει την μήνυση γιατί θα του «φτιάξει τη μούρη». Και βέβαια θα τον δείτε να πυροβολεί. Για άγνωστους λόγους η αστυνομία έδωσε στον άνθρωπο αυτό όπλο. Και δεν του το αφαίρεσε παρότι έχει δύο καταδίκες.
Tυχαίο δεν νομίζω...
Παλαιότερο άρθρο

Ζαχάρω MAFIA - Πανταζής Χρονόπουλος ο Δήμαρχος που απειλεί να σκοτώσει τον Κώστα Βαξεβάνη
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: