Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Οι φασίστες σιωνιστές έχουν κλείσει τα πλoία για Γάζα

REAL TIME ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ..
http://digitalship.shiptogaza.gr

REAL TIME ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ..
http://www.shiptogaza.gr

00:04 Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ισραηλινής κυβέρνησης δήλωσε πριν λίγο: Το Ισραήλ είναι αποφασισμένο να σταματήσει το Στόλο αγνοώντας το τίμημα. Χαρακτήρισε όλους τους επιβάτες υποστηρικτές της "τρομοκρατικής" Χαμάς.
Τα σιωνιστικά καθάρματα προκαλούν.
01:12 Οπως μετέδωσε το Αλ-τζαζίρα, χιλιάδες άτομα έχουν κλείσει τους δρόμους γύρω από το ισραηλινό προξενείο στην Ισταμπούλ. Απαιτούν να φτάσουν τα πλοία ασφαλή στη Γάζα.
01:16 Aυτή τη στιγμή το Αλ-τζαζίρα μεταδίδει ότι εκατοντάδες παλαιστίνιοι έχουν κατέβει στο λιμάνι της Γάζας, ανεμίζοντας τεράστιες σημαίες. Περιμένουν το Στόλο της Ελευθερίας.
02:22 Φωτογραφία από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Ισραηλινό προξενείο στην Κωσταντινούπολη ανεξάρτητα από τα σχέδια που θέλουν να τους σταματήσουν.
3:00 Επικοινωνία με το ναύτη Μιχάλη Γρηγορόπουλο, .Εδώ και ώρα οι Σιωνιστές έχουν πάψει να μας παρενοχλούν. Εχουν μείνει πίσω μας και δεν έχουν δοκιμάσει να επικοινωνήσουν στον ασύρματο.Εχουμε κόψει ταχύτητα για να φτάσουμε στην πιο επικίνδυνη περιοχή μέρα.Συνεχίζουμε κανονικά την πορεία μας προς τη Γάζα. Γύρω στις 4 με 5 τα χαράματα εκτιμούμε ότι θα είναι μια κρίσιμη ώρα.
Το ηθικό είναι ακμαιότατο.

Χαιρετισμούς σε όλους από τη γέφυρα της «Ελεύθερης Μεσογείου».

Πηγή http://www.shiptogaza.gr
Ηχητικό μήνυμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: