Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Παράδοθηκε το σκάφος στον Καλύμνιο καπετάνιο

Στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη είχε έρθει στην δημοσιότητα περιστατικό διακομιδής άρρωστου οπλίτη από την Καλόλιμνο με την βοήθεια Καλύμνιου ιδιοκτήτη σκάφους ο οποίος παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες είχε σπεύσει σε βοήθεια.
Κατά την διάρκεια της διακομιδής το σκάφος «Αιγέας», στο οποίο επέβαιναν ο κυβερνήτης Γ.Μαμουζέλος, ο διοικητής του ΤΕ Καλύμνου και ο οπλίτης Π.Β, αφού εξέπεμψε σήμα κινδύνου, βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλόλιμνου και Καλύμνου. Με την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που ακολούθησε τελικά διασώθηκαν και οι τρεις επιβαίνοντες. Η ηγεσία του ΓΕΣ θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη της για την προσφορά του Καλύμνιου καπετάνιου είχε σπεύσει τότε να δεσμευτεί ότι θα αντικαταστήσει άμεσα το σκάφος.
Χθές 30/3 , δύο μήνες μετά το περιστατικό, επί τη ευκαιρία της επίσκεψης του στην περιοχή ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ, ο Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος παρευρέθη στην μικρή τελετή παράδοσης του ταχύπλοου «Αιγέας ΙΙ» στον Γιάννη Μαμουζέλο για την επιβράβευση των υπηρεσιών που αφιλοκερδώς προσφέρει επί σειρά ετών ο Καλύμνιος καπετάνιος. Ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο Μαμουζέλο για την προσφορά του αλλά και στον Α/ΓΕΣ που τίμησε την υποσχεσή του.
Πηγή http://www.enkripto.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: