Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Οι ΟΥΚ τραγουδούσαν στοίχους του Δ. Σολωμού!

Διαβάζω με έκπληξη στα διάφορα δημοσιογραφικά site και στις εφημερίδες για τα απαράδεκτα συνθήματα που φώναξαν στο τέλος της διαδρομής τους οι Ο.Υ.Κ. Ο αξιωματικός ενδέχεται να αποταχθεί και όλη η ακροαριστερή κομπανία τσιρίζει και ωρύεται για τα ρατσιστικά και φασιστικά συνθήματα αυτών των ανεγκέφαλων που δεν έχουν καμία θέση στο στράτευμα. Μάλιστα τώρα ακούγονται πιο δυνατά οι φωνές ορισμένων για πλήρη κατάργηση των στρατιωτικών παρελάσεων και κατάργηση των ειδικών δυνάμεων (!!)
Είναι απορίας άξιο πως μπορούμε να ανεχόμαστε μια θράκα πρώην κομμουνιστών που τώρα παρουσιάζονται ως δημοσιογράφοι να μας κάνουν κηρύγματα και να βάζουν στο στόμα τους τον πιο σεβαστό θεσμό του ελληνικού κράτους: τον ελληνικό στρατό! Αλλά για να μην πολυλογούμε ας δούμε τι φώναξαν αυτοί οι "αμόρφωτοι": «Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»
Είναι ακόμη πιο λυπηρό να είναι ανώτερός σου κάποιος που δεν ξέρει αν ο Αμερικανός πρόεδρος είναι χριστιανός ή μουσουλμάνος! Σύμφωνα με τον υπουργό και τους παντογνώστες δημοσιογράφους, τέτοια συνθήματα δεν έχουν καμία θέση στο Στρατό και την ιστορική ημέρα της 25ης Μαρτίου. Όμως τι θα απαντήσεις σε αυτά τα παιδιά όταν στο σχολείο διαβαζαν τον Ύμνο εις την Ελευθερία:

Κοίτα χέρια απελπισμένα
Πώς θερίζουνε ζωές!
Χάμου πέφτουνε κομμένα
Χέρια, πόδια, κεφαλές,
Και παλάσκες και σπαθία
Με ολοσκόρπιστα μυαλά,
Και με ολόσχιστα κρανία
Σωθικά λαχταριστά.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
Και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
Και των Χριστιανών τα χείλη
Φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

Δεν ξέρω τι πήρε το μάτι σας αλλά εγώ διάβασα κάτι για σκύλους, κάτι σωθικά λαχταριστά και ένα ρατσιστικότατο σχόλιο για τους μουσουλμάνους. Μια διασκευή του Εθνικού μας ποιητή έκαναν οι Ο.Υ.Κάδες δηλαδή...
Προτού λοιπόν τα βάλετε με τον πολύ πιο μορφωμένο αξιωματικό σας, σας καλώ κύριε Κοεμτζόγλου να καταδικάσετε τον Εθνικό μας ποιητή. Επίσης, αγοράστε με έξοδα του ελληνικού κράτους ένα σύγχρονο χάρτη γεωγραφίας. Άδικα φοβάστε. Δεν θα μας επιτεθεί η Σουαζιλάνδη, οι καλοί μας γείτονες θα μας επιτεθούν, γι' αυτό ετοιμάζουμε και πληρώνουμε αυτά τα παλικάρια. Περαστικά σας!

Πηγή http://gkaratheodoris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: