Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Οι Τούρκοι πάντως μας προειδοποίησαν με την ROKETSAN

Φωτό-πρόκληση από *ROKETSAN: Η Βουλή των Ελλήνων φλεγόμενη!!!Πρίν το συμβάν..Μα που το ξέρανε...;Τις τελευταίες ώρες στο διαδικτυο εμφανίστηκε φωτογραφία που φέρεται ως διαφήμιση της εν' λόγω εταιρίας και στην οποία απεικονίζεται το κτήριο της Βουλής ... φλεγόμενο!!!!!
*ROKETSAN
Μέσα στο κλίμα των διαρκώς κλιμακούμενων τουρκικών προκλήσεων είχαμε και την δημοσίευση σε τουρκικό site, προφανώς από την εταιρεία ROKETSAN, κατασκευάστριας των βαλλιστικών πυραύλων μικρού και μέσου βεληνεκούς (σύμφωνα με πληροφορίες η έκδοση μέσου βεληνεκούς θα είναι έτοιμη στις αρχές του 2011) εδάφους-εδάφους YILDIRIM, μια "καλλιτεχνική" προσέγγιση της ελληνικής Βουλής μετά από βολή του YILDIRIM, άκρως χαρακτηριστική για το πώς βλέπουν το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων οι γείτονες.
Ιδού η...καλλιτεχνική προσέγγιση των ελληνοτουρκικών σχέσεων:

Η διαφημιστική λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία λεει ότι η "Roketsan σε κάνει να πληρώνεις μεγαλύτερα ασφάλιστρα πυρκαγιάς από το 1988" (έτος ίδρυσης της)
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ...ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ "ΚΑΒΓΑΤΖΙΔΙΚΟ"ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΩΣ..ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ

Πηγή http://timeslink.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο πρόβατα είστε; Τη φάγατε αμάσητη τη φάρσα.

http://les-malakies.blogspot.com/2010/01/defencenetgr.html