Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Χωρίς εμβόλιο για γρίπη η αρμόδια διευθύντρια του ΠΟΥ!

Έχει αναλάβει τον συντονισμό των υγειονομικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νέας γρίπης.
Θα περίμενε κανείς να είναι από τους πρώτους που θα έδιναν το "παράδειγμα" (κακό κατά την ταπεινή μας γνώμη) και θα εμβολιάζονταν.
Ωστόσο η διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Μάργκαρετ Τσαν παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν έχει εμβολιαστεί ενάντια στον ιό Η1Ν1.
Η Τσαν επισήμανε ότι...
«πολλά μέλη του προσωπικού» της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας έχουν εμβολιαστεί σε κέντρα στην Ελβετία και προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στις πιεστικές ερωτήσεις των δηοσιογράφων, υποστηρίζοντας ότι «βεβαίως» και προτίθεται να εμβολιαστεί και έχει ζητήσει από την ιατρική της υπηρεσία να δρομολογήσει τις διαδικασίες.(καλά μας έπεισε)
Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και σε πολλές άλλες δυτικές χώρες έχουν γίνει εκστρατείες για να πειστεί ο πληθυσμός να εμβολιαστεί, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Ο αριθμός των ενδιαφερομένων εξακολουθεί να είναι μικρός, με συνέπεια να υπάρχει μεγάλο απόθεμα εμβολίων.
Και πώς να μην είναι δύσπιστος ο κόσμος, όταν κοντά σε όσα ακούγονται και πολλά έχουν αποδειχθεί για παρενέργειες του εμβολίου, αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει καν εμβολιαστεί η διευθύντρια της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας;
Πηγή http://24gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: