Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

H Madonna φιλομοναρχική; Νοσταλγός της βασιλείας στην Ελλάδα;

Ερωτήματα όπως αυτά θα μπορούσε να προκαλέσει, κυρίως στα... μεσημεριανά της TV, η φωτογραφία που δημοσιεύει σε αποκλειστικότητα η «C.P.». Κι αν οι Κινέζοι έλεγαν ότι «μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις», στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.
Πριν σπεύσουν οι διάφοροι «τιμητές» του δημοκρατικού πολιτεύματος να κατακεραυνώσουν τη Madonna, η ιστορία έχει ως εξής: Η φωτογραφία τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα στη Ρώμη (ευχαριστώ πολύ τη Χρυστάλλα που ήταν εκεί και μου την έστειλε), όπου η ποπ ντίβα έδωσε μία συναυλία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.
Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού της «Miles away» εμφανίζονται στις γιγαντοοθόνες της σκηνής εικόνες αεροδρομίων, ταξιδιώτες, καθώς και διαβατήρια και σφραγίδες βίζας πολλών κρατών, μία από τις οποίες είναι ελληνική, και μάλιστα από την περίοδο κατά την οποία η βασιλεία ήταν ακόμη το καθεστώς τη χώρας. Για την ακρίβεια, μάλιστα, το συγκεκριμένο πλάνο με τη σφραγίδα «Βασίλειον της Ελλάδος» εμφανίζεται για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου. Προφανώς, η ίδια εικόνα θα εμφανιστεί και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, και ελπίζουμε να μην προκαλέσει... οργή στους δημοκρατικούς πολίτες ή ευφορία στους βασιλόφρονες...
Πηγή http://ellhnkaichaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: