Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Απίστευτες εικόνες...μπίχλας στον Θερμαικό - Γιατί ρε νομάρχη και δήμαρχε;

Η κατάσταση είναι απίστευτη για όποιον τολμήσει να κάνει μία βόλτα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!
Οι εικόνες που βλέπεις είναι απίστευτες!!!!!!!
Τεράστιες κηλίδες βρόμας, σκουπιδιών και ένας Θεός ξέρει τι άλλο μπορείς να συναντήσεις κοιτώντας την θάλασσα του Θερμαϊκού. Η ξεφτίλα που ένιωσα εγώ προσωπικά πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες ήταν όταν καθήμενος με φίλους για καφέ σε παραλιακά μαγαζιά, κοιτούσα τουρίστες και γενικά ξένους ανθρώπους να διασχίζουν την παραλία με ένα ύφος σιχαμάρας και απορίας! Πως είναι δυνατόν, στο 2009 μία τόσο όμορφη και γνωστή σε πολλούς ξένους πόλη, να είναι σε αυτά τα απίστευτα χάλια, και ο δήμαρχος (τρομάρα του!) να είναι στην κοσμάρα του!!
Που είναι οι ανεύθυνο-υπεύθυνοι της καθαριότητας;; Δεν τα βλέπουν αυτά τα χάλια;; Δεν συγκινούνται να βγάλουν τα ειδικά πλοιάρια να καθαρίσουν επιτέλους αυτή τη βρώμα:; Και αν δεν έχουν ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ!!
Να μην τους ενδιαφέρει μόνο να αγοράζουν καινούργια υπερπολυτελή αυτοκίνητα για τον δήμαρχο και κάθε άλλον τύπο εκεί μέσα, αλλά να νοιαστούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γι' αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της που καθημερινά φωνάζουν αλλά αυτοί κοιτούν αμέριμνα και παριστάνουν τους...Γιαπωνέζους. Το χειρότερο δε είναι ότι όταν βγαίνουν στην TV100 λένε πως κάνουν έργο (την τρέλα μου μέσα!!!!!) και βρίσκονται πάντα στο πλευρό του πολίτη!! Μεγάλη μούφα αυτό!
Αν δεν μπορούν να κάνουν αυτά για τα οποία ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ να πάρουν δρόμο. Τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι μονάχοι πρέπει να βρίσκουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα μας, και σε ότι προσβάλει την πόλη μας, γιατί όλους αυτούς το μόνο που στην τελική τους ενδιαφέρει είναι η "εικόνα" τους και πόσες τετραετίες θα κάτσουν στις πανάκριβες δερμάτινες καρέκλες που επίσης ΕΜΕΙΣ έχουμε πληρώσει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: