Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

3 εκατομμύρια ευρώ για ένα έργο που τελικά δεν παραδόθηκε ποτέ

3 εκ. ευρώ πληρώθηκαν για ένα έργο που δεν παραδόθηκε ποτέ. Ο Δήμαρχος Ευρωστίνης εξηγεί πως τα λεφτά πετάχτηκαν στα σκουπίδια του Ξυλοκάστρου. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;
Περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ για ένα έργο που τελικά δεν παραδόθηκε ποτέ. H μελέτη έγινε, το έργο εκτελέστηκε, κάποιοι πληρώθηκαν, ο ΧΥΤΑ όμως στο Ξυλόκαστρο παραμένει στις καλένδες και πιο συγκεκριμένα θα κριθεί από τις προθέσεις του γ.γ. της Περιφέρειας Ν. Αγγελόπουλου ο οποίος όμως φαίνεται να προωθεί τη λύση του δεματοποιητή.
Σε εποχή οικονομικής κρίσης πάντως θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που ουσιαστικά πέταξαν στα «σκουπίδια» συνολικά 4 εκ. ευρώ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Ευρωστίνης Ν. Κουρτζής αναφέρει ότι εντελώς τυχαία σε σύσκεψη στην Περιφέρεια το Νοέμβρη του 2008 ανακάλυψε ότι το έργο δεν πρόκειται να γίνει.
Ο ίδιος αναφέρει ότι η ευθύνη ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την πρώην γ.γ. κα Αγγ. Αβούρη η οποία μετά διορίστηκε στη θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο «Αγία Ελένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: