Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Έχασε τους γονείς του στο νοσοκομείο "Αττικόν" - Καταγγέλλει ότι οι αρχές αρνούνται την νεκροψία

Μια απίστευτη καταγγελία, η οποία ενδέχεται να έχει και πολύ σημαντικές ιατρικές προεκτάσεις σύμφωνα με τον νομικό που έχει αναλάβει την υπόθεση, φέρνει στο φως το zougla.gr. 
Σύμφωνα με την καταγγελία του γιου ενός ζευγαριού, που έχασαν τη ζωή τους με διαφορά λίγων ημερών στο νοσοκομείο Αττικόν, ενώ εισήχθησαν ως θετικοί στον Covid-19, «υπάρχει απόπειρα συγκάλυψης των πραγματικών αιτιών θανάτων» και ο νεαρός κατηγορεί τους γιατρούς «τουλάχιστον» για εγκληματική αμέλεια. 
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η νεκρή μητέρα του βρίσκεται στο ψυγείο του νοσοκομείου για 111 ημέρες, καθώς «οι γιατροί αρνούνται να της κάνουν νεκροψία»! 
Ο λόγος, όπως θεωρούν οι καταγγέλοντες, είναι η «αλλοίωση» των κρίσιμων αυτών στοιχείων που θα καταδείκνυαν ότι η αιτία θανάτου της μητέρας του είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τον κορωνοϊό... 
Ο Στράτος Ψυχογυιός, με τη σύζυγό του Βίκη Μπάδα, περιγράφουν στον φακό του zougla.gr τον Γολγοθά που πέρασαν λίγο πριν από το καλοκαίρι, όταν, "από το πουθενά", βρέθηκαν και οι δύο γονείς του νοσηλευόμενοι και στη συνέχεια διασωληνωμένοι στο νοσοκομείο Αττικόν. 
Αυτή ήταν η αρχή του τέλους τους... 
Ο πατέρας του μάλιστα εισήχθη... από λανθασμένη θερμομέτρηση! 
Όπως αναφέρουν, η κατάσταση της υγείας των γονέων χειροτέρεψε χωρίς ουσιαστικό λόγο μέσα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο. 
Επίσης, τονίζουν ότι δεν λάμβαναν από τους γιατρούς την ενημέρωση που θα έπρεπε, σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στους δύο ασθενείς, ενώ οι γιατροί, όπως πάντα καταγγέλλουν, τους διασωλήνωσαν χωρίς να αιτιολογήσουν επαρκώς την απόφασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: