Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Μεγάλη Στοά της Ελλάδος....ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ....Αδελφοί μου το Τεκτονικό Μέγαρο Κηφισιάς σώθηκε, όπως ευτυχώς σώθηκαν και οι ζωές όλων των συνανθρώπων μας, δυστυχώς όμως δεν σώθηκαν τα σπίτια και οι περιουσίες πολλών κατοίκων της περιοχής, που θρηνούν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. *κάποιοι ζουν σε αλλον πλανητη...αλλο επιπεδο...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Τεκτονικό Μεγαρο κηφισιάς...

Το Τεκτονικό Μέγαρο Κηφισιάς σώθηκε με τον αγώνα και την αυτοθυσία, του Θεράποντα του κτηρίου, αδελφού μας Νίκου Βέργου και την βοήθεια της Πυροσβεστικής. Ο αδελφός Νίκος από το μεσημέρι, σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου, που δυστυχώς ήμουν εκτός Αθηνών, άνοιξε τις συρόμενες πόρτες του οικοπέδου μας και του κτηρίου, για την εύκολη πρόσβαση των πυροσβεστικών μέσων και με ποτιστικά λάστιχα κρατούσε υγρό τον περιμετρικό χώρο του οικοπέδου μας.
Ευχαριστώ τον αδελφό Δημήτρη Μάρκου, που μένει ακριβώς απέναντι και από την πρώτη στιγμή συμμετείχε στην προσπάθεια πυρόσβεσης, βοηθώντας τον αδελφό Νίκο Βέργο και τον αδελφό μας Γιώργο Φίλο, εθελοντή πυροσβέστη, που μας βοήθησε ενεργά μέχρι αργά το βράδυ από το κέντρο επιχειρήσεων Αθηνών.
Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες αδελφούς, που ενδιαφέρθηκαν για την ασφάλεια του Τεκτονικού Μεγάρου Κηφισιάς και από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο με μεγάλη αγωνία.
Ευχαριστώ πολύ, τους Επίτιμους Μεγάλους Διδασκάλους αδελφούς Γεώργιο Βασιλογεώργη και Κωνσταντίνο Πολίτη και τους Ενδόξους αδελφούς Παναγιώτη Πουλημένο, Δημήτριο Μπεργούνη, Νικόλαο Σαμανίδη, Εμμανουήλ Αγγελάκη και Ευάγγελο Μιχαηλίδη για την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα σωτηρίας του Τεκτονικού Μεγάρου Κηφισιάς και το μεγάλο ενδιαφέρον τους με τα αμέτρητα τηλεφωνήματα που μου έκαναν μέχρι πολύ αργά το βράδυ, όταν πια ησυχάσαμε σίγουροι για την ασφάλεια του κτηρίου μας.
Σήμερα από νωρίς το πρωί συνεχίζεται ο αγώνας διασφάλισης της ακεραιότητας του Μεγάρου μας και η αποκατάσταση των ελάχιστων καταστροφών στην περίμετρο του οικοπέδου μας και στην περίφραξη.
Τέλος θέλω να επισημάνω ότι στις δύσκολες στιγμές και στους κινδύνους φαίνεται το ενδιαφέρον, η αγωνία και η προσφορά όλων μας με ενεργό παρουσία και ανιδιοτελή συμμετοχή.
Αδελφοί μου το Τεκτονικό Μέγαρο Κηφισιάς σώθηκε, όπως ευτυχώς σώθηκαν και οι ζωές όλων των συνανθρώπων μας, δυστυχώς όμως δεν σώθηκαν τα σπίτια και οι περιουσίες πολλών κατοίκων της περιοχής, που θρηνούν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.
Η σκέψη, η αγάπη και το ενδιαφέρον μας είναι μαζί τους και καλώ όλους τους αδελφούς να συνδράμουν τους πληγέντες με όποιον τρόπο μπορούν, όπως ακριβώς θα κάνει και η Μ.Σ.Τ.Ε.
Εάν κάποιος αδελφός έχει πληγεί, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.
ΜτΤΑΑ
Μιχάλης Ματτές
Μέγας Διδάσκαλος




Δεν υπάρχουν σχόλια: