Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Γρονθοκόπησαν υπεύθυνη σούπερ μάρκετ.

Έντονος διαπληκτισμός μεταξύ γυναικών σημειώθηκε στην Λάρισα, όταν δυο αλλοδαπές επιχείρησαν να κλέψουν προϊόντα από σούπερ-μάρκετ και έγιναν αντιληπτές από την υπεύθυνη του καταστήματος, με την οποία και συγκρούστηκαν
Χθες το απόγευμα οι δύο γυναίκες μετέβησαν στο σούπερ μάρκετ κι ...αφαίρεσαν προϊόντα, τα οποία τοποθέτησαν μέσα σε γυναικεία τσάντα. 
Κατά την έξοδό τους όμως, από το κατάστημα έγιναν αντιληπτές από τη 46χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, στην οποία επιτέθηκαν, γρονθοκοπώντας την και διέφυγαν επιβιβαζόμενες σε αυτοκίνητο της 25χρονης.
Η διεύθυνση του καταστήματος κάλεσε τις αρχές ενώ οι γυναίκες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να κινούνται με το αυτοκίνητο και συνελήφθησαν. 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία επεστράφησαν στη 46χρονη υπεύθυνη. Επιπλέον, στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε, βρέθηκαν κι άλλα προϊόντα σούπερ μάρκετ, των οποίων η προέλευση διερευνάται.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας οδηγήθηκαν το Σάββατο δύο αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 25 ετών και 20 ετών, οι οποίες...συνελήφθησαν για υπόθεση ληστείας προϊόντων από σούπερ μάρκετ.

Οι δύο νεαρές το απόγευμα της Παρασκευής φέρονται ότι μετέβησαν σε σούπερ μάρκετ της Λάρισας και αφαίρεσαν προϊόντα τα οποία τοποθέτησαν μέσα σε γυναικεία τσάντα.
Κατά την έξοδό τους από το σούπερ μάρκετ έγιναν αντιληπτές από την 46χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, με την οποία  «ήρθαν στα χέρια».
Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες γρονθοκόπησαν την 46χρονη και στη συνέχεια διέφυγαν με το αυτοκίνητο της 25χρονης.
Λίγη ώρα αργότερα, οι νεαρές εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας  να κινούνται με το αυτοκίνητο και συνελήφθησαν.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση του αυτοκινήτου της 25χρονης, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα κλοπιμαία από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ (αποδόθηκαν στο κατάστημα από το οποίο κλάπηκαν), καθώς και άλλα προϊόντα η προέλευση των οποίων διερευνάται.
Σημειώνεται, ότι για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: