Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Το αντιρατσιστικό, τάμα του Σαμαρά προς τους Εβραίους.

Έπεσαν οι μάσκες...
Ερωτηθείς ο Σίμος Κεδίκογλου σχετικά με την εντολή για την κατάρτιση του νομοσχεδίου Ρουπακιώτη και την «αλλαγή πλεύσης», είπε πως η μόνη δημόσια τοποθέτηση του πρωθυπουργού για το ζήτημα ήταν στη Συναγωγή της Θεσσαλονίκης, στην συγκινητική εκδήλωση για την επέτειο του Ολοκαυτώματος, όπου είχε δεσμευτεί ότι πολύ σύντομα στο νομικό οπλοστάσιο θα υπάρχει αναφορά στο Ολοκαύτωμα.

Διαβάστε και το άρθρο μας Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 

Πρέπει να το διαδώσετε.Φλωρίδης Αντιεισαγγελέας Εφετών ξεμπροστιάζει την Ρεπούση για Χρυσή Αυγή & αντιρατσιστικό(αντιχρυσαυγίτικο και αντεθνικο) νόμο.

Ακούστε τη λέει ο κύριος φλωρίδης  που είναι άτομο του ποινικού δικαίου και καταλαβαίνει πολύ καλά τι τρομακτικό  κρύβεται απο πίσω και μας κρούει το κώδων του κινδύνου..
*hellasxg/Ακούστε επίσης και στο 5.34 των κύριο Φλωρίδη που λέει σαν παράδειγμα ότι υπάρχει  μια διάταξη στο καινούργιο αντιρατσιστικό που λέει ότι διώκεται όποιος εκμηδενίζει την σημασία εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.
Για όσους δεν καταλάβανε όποιος γράφει η μιλάει άσχημα για τους Εβραίους θα διώκεται.
(Toακούσατε πουθενά αυτό;Τα κανάλια έχουν αναλύσει όλες σχεδόν τις πτυχές του νέου νόμου εκτός απο αυτήν την διάταξη.Τυχαίο;
Εντωμεταξύ υπάρχει τυχαίως και ένα κόμμα που τίθεται κατά των Εβραίων συνέχεια. Βρε πιο κόμμα είναι αυτό μου διαφεύγει τώρα…Έχει χρυσό λογότυπο.)
Η δικονομική έννοια του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας εμφανίστηκε μετά το Ολοκαύτωμα. Έγιναν ορισμένες νομικές προσπάθειες έτσι ώστε οι Ναζί και οι συνεργάτες τους να έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Μερικοί από τους πιο υψηλόβαθμους Ναζί δικάστηκαν στις Δίκες της Νυρεμβέργης, που προεδρευόταν από δικαστές των Συμμάχων και ήταν το πρώτο διεθνές δικαστήριο του είδους του. Στο σύνολο, 5.025 Ναζί εγκληματίες καταδικάστηκαν από το 1945 έως το 1949 στους αμερικανικούς, βρετανικούς και γαλλικούς τομείς της Γερμανίας. Άλλες δίκες έγιναν στις χώρες των κατηγορούμενων· στη Γερμανία και την Αυστρία, πολλοί Ναζί γλίτωσαν με ελαφριές ποινές, με τη δικαιολογία ότι «εκτελούσαν διαταγές» να λειτουργεί ως ελαφρυντικό, και πολλοί επέστρεψαν στην κοινωνία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μια συνεχής προσπάθεια καταδίωξης των Ναζί και των συνεργατών τους οδήγησε, σε ένα διάσημο παράδειγμα, στη σύλληψη του οργανωτή του Ολοκαυτώματος, Άντολφ Άιχμαν στηνΑργεντινή (σε μια επιχείρηση κάτω από την ηγεσία του Ράφι Εϊτάν (Rafi Eitan)) και στη δίκη και εκτέλεσή του στο Ισραήλ.
http://el.wikipedia.org 
Έχομεν Δικτατορία - η τήρηση του συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, ένστολων και πολιτών .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ ΤΟ "ΑΝΤΙΡΑΣΤΙΣΤΙΚΟ" ΣΤΟΝ ΛΑΟ... ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!!!