Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Διαψεύδει η Ι.Μ. Πειραιώς και η ΕΛ.ΑΣ: Δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του Μητροπολίτη Πειραιώς!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», αναζητείται από την Ασφάλεια στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, για παράβαση του Νόμου 927-79, περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις.
Το θέμα, δεν είναι τόσον αν υφίσταται ή όχι η αυτόφωρη διαδικασία, αν και το θέμα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αλλά το αν έχει υποβληθεί ή όχι η μήνυση.
Η μήνυση, έχει υποβληθεί.
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ.
Εδώ όμως, θα πρέπει να πιάσουμε το νήμα από πιο μπροστά.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΣΕ ΠΕΡΙ ... ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ;
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΟΙ...STRAIGHT ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ;;;
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ;;;;;
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΤΗΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. 
ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.
Καλλιόπη Σουφλή 
 
(ΑΝΑΝΕΩΣΗ 19.30)
Διαψεύδει τόσο η Ι.Μ. Πειραιώς όσο και η ΕΛ.ΑΣ, «πληροφορίες» που δημοσιοποιήθηκαν και ανέφεραν ότι η Ασφάλεια Πειραιά αναζητά τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ – και επιβεβαίωση απο την Ι.Μ. Πειραιώς – καμία Αστυνομική Υπηρεσία (ούτε το Τμήμα Ασφάλειας Πειραιά) δεν αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου το Μητροπολίτη Πειραιώς, και ως εκ τούτου καμία σύλληψη δεν επίκειται.
—————————————————————————————————————
Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», αναζητείται από την Ασφάλεια στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, για παράβαση του Νόμου 927-79, περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις.
Την μήνυση υπέβαλαν από το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, αλλά και ο εκπρόσωπος του Athens Pride.
Ο Μητροπολίτης αναζητείται από την Ασφάλεια, προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αποκαλυπτικά».
Σύμφωνα με τον κύριο Γ. Κουνάλη, στέλεχος του ΕΠΣΕ, η μήνυση κατατέθηκε επειδή τα λεγόμενα και οι απόψεις του κυρίου Σεραφείμ, αναπαράγουν το μίσος και τον φυλετικό ρατσισμό.
«Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία!, μια σεξουαλική τραγωδία, είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Σεραφείμ την Παρασκευή
Δείτε το βίντεο: 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: