Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΣΑΛΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...σιγα μην κατσω να σχολιασω εναν ανθρωπο που σπαει τα σπιρακια του online.... Σε λιγο θα χεζει και θα τραβαει βιντεο...

Συμφώνω ότι πρέπει να μάθουν και Γερμανικά απταιστά για κοινωνικούς λόγους. Απλά αν δεν μάθουν ΚΑΙ Ελληνικά τότε δεν θα είναι καθαροί Έλληνες. Διότι ανα τους αιωνες υπαρχούν μόνο 2 προυποθέσεις για να είναι καποιος Έλληνας: A. Να έχει Ελληνικό αίμα(δηλαδή να έχει Έλληνες προπάτορες) και Β. Να ξέρει την Ελληνική γλώσσα.
Οι ελληνικές κοινότητες πρέπει να μένουν ζωντανές και ενεργές στο εξωτερικό. 
Η ενσωμάτωση όπως την περιγράφεις ουσιαστικά καταλήγει σε πλήρη αφομοίωση πράγμα που νομοτελειακά σημαίνει ότι σε 2 γενεές οι άνθρωποι αυτοί θα είναι κανονικοί Γερμανοί και το μόνο που θα τους ενώνει με την Ελλάδα θα είναι το παραφρασμένο τους επίθετο. 
Πρέπει αυτοί οι αυριανοί μελλοντικοί Γερμανοί πολίτες να είναι το ελάχιστο φιλέλληνες ώστε η χώρα μας να έχει φωνή μέσα στην κοινωνία τους. 
Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από την εκπαίδευση άλλα και μέσα από την οικογένεια που δεν πρέπει να υποτιμάται καθώς αποτελεί το πρώτο βήμα στην κοινωνικοποίηση του ατόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: