Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Κοινότητας που έκλεβε το φούρνο του χωριού...ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...

Την παραίτησή του υπέβαλε το πρωί της Τρίτης, στο Δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, ο πρόεδρος της κοινότητας Αχινού Γιώργος Αλεξόπουλος, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε συλληφθεί για κλοπή.
Ο πρόεδρος με την πράξη του αυτή δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια και εκφράζει έμπρακτα τη συγγνώμη του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενο της παραίτησής του, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

«ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΧΙΝΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΑΧΙΝΟΥ

Προς: τον κ Δήμαρχο Στυλίδας
Κοιν: κ. Πρόεδρο Δ.Σ. Στυλίδας

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Με την παρούσα υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της Τ.Κ. Αχινού, ως ελάχιστη ένδειξη ευθιξίας, εκφράζοντας και πάλι την ειλικρινή μεταμέλεια και την έμπρακτη συγγνώμη μου για την αναστάτωση που προκάλεσα πρόσφατη πράξη μου. 
Με σεβασμό στο πρόσωπό σας και στους συντοπίτες μου, θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια και να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω με κάθε τρόπο στους συντοπίτες και την περιοχή μου.

Παρακαλώ για την αποδοχή της παραίτησής μου και για τις δικές σας ενέργειες.


Με τιμή
Γιώργος Αλεξόπουλος
25/10/16»
LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: