Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 2016! Δείτε την ξεφτίλα… με τον «Κεμάλ» του «Καρά Σεβντά» στην Αθήνα

ΣΧΟΛΙΟ:Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών ΜΕΚ
Η απόλυτη ξεφτίλα Κομάντος... Εμείς ακόμα θάβουμε και θρηνούμε τα αδέρφια μας που έπεσαν στην Κύπρο το 1974 και ατελείωτες νεοελληνίδες πουλημένες  αποθέωσαν το σκατομόγγολο ηθοποιό που ήρθε στην χώρα μας...
Την Ελληνίδα μάνα και αδερφή που ακόμα αγνοείται το παιδί της και το κλαει πάνω από το μνήμα στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη στην Κύπρο δεν την σέβεστε; Τόσο μ@Λ@κισμενες είστε πια; 


«ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ» ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ
Μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς ακόμα δεν βάλαμε μυαλό.. Οι Νεοελληνίδες σαν υστερικές ζητωκραυγάζουν για τον «Κεμάλ».. απίστευτες σκηνές με νεαρά κορίτσια να παραλληρούν μπροστά στην θέα του Τούρκου.
Τα λόγια είναι λίγα μπροστά στην εικόνα.Στη χώρα μας βρίσκεται ο τηλεοπτικός «Κεμάλ» του τουρκικού σήριαλ «Kara sevda» που έχει κάψει τις καρδιές πολλών Ελληνίδων τηλεθεατών μεταδίδουν τα ΜΜΕ.
Τι να πούμε εμείς; 
Δείτε το βίντεο και βγάλτε συμπεράσματα.

kerberos-hellas

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δικιο εχετε ειναι ηλιθιες και σιγα τον ωραιο .Παντα το λεω οτι πρεπει να ειναι καποια[ος] πολυ απελπισμενος για να παντρευτει η να ερωτευτει μουσουλμανο ,κατσαπλια και γενικως ρυπαρες εθνοτητες .Ουστ ξελιγωμενες πορνες ,ποτε μου δεν μπορεσα να δω αλλιως αυτους τους ανθρωπους ,γιατι ξερω τι εχουμε τραβηξει και τι μας περιμενει απ' αυτα τα σκυλια .Προσωπικα παντρευτηκα εφεδρο αξιωματικο και τα παιδια μου ειναι γνησιες ελληνιδες .

Unknown είπε...

η ντροπη ειναι μονο για τα ρατσιστικα σχολια κ το ρατσιστικο σας αρθρο. πολλα κομπλεξ.

Ανώνυμος είπε...

κοφτε ρε την καραμελα ρατσισμος.εχετε γινει γραφικοι σαν τους αμερικανους με την τρομοκρατια .Ρατσα εχουν μονο τα ζωα οι ανθρωποι ανηκουν σε φυλες ,και ξερεις ρε μπινε ρατσιστες ειναι οσοι λενε για τους αλλους π.χ. οι βρωμοτουρκοι γενοκτονοι ειναι απ' τους χειροτερους ,και στο λεω εγω που ζω στη θρακη ,και οι παππουδες μου ηταν προσφυγες.Αλλα εχετε φαει τοσο ξεπλυμα εγκεφαλου , που πεταει και καλα ο γαιδαρος .Εχω πολλα να πω και δεν χωρανε μερικες γραμμες . θαλεια.