Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Με εντολή εισαγγελέα συνέλαβαν τους προέδρους των φιλοζωϊκών σωματείων...Χρειαζομαστε αμεσα την στηριξη ολων των φιλοζωων για να αφεθουν ελευθεροι και οι δυο!!!!!

Συμβαίνει τώρα-Με εντολή εισαγγελέα συνέλαβαν τους προέδρους των φιλοζωϊκών σωματείων «Αγγίζωο» και «Στοργή» για τα παράνομα καταφύγια σκύλων!
Συνελήφθησαν πριν από λίγα λεπτά, μετά από εντολή του εισαγγελέα, οι πρόεδροι των δυο φιλοζωϊκών σωματείων «Αγγίζωο» και «Στοργή» Δημήτρης Λιάνας και Σάκης Πατιός για τα παράνομα καταφύγια σκύλων, τα οποία λειτουργούν εδώ και χρόνια χωρίς άδεια.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Αγγίζωο» στο Facebook «ΑΙΣΧΟΣ!!!
Αυτη την στιγμη κρατουνται σαν εγκληματιες οι δυο προεδροι του φιλοζωικου Αγγιζωο και του φιλοζωικου Στοργη με εντολη Εισαγγελεα επειδη κανουμε την δουλεια που δεν κανει ο Δημος Κοζανης!!!!!!
Και πηγαν οι »κυριοι» της Κτηνιατρικης στο Καταφυγιο του Δημου που εχει μεσα αρρωστα ζωα και εχουν πεθανει 130 και τα βρηκαν ολα καλα!!!!
Αντι να βρουνε που πανε τα λεφτα απο το κονδυλιο που παιρνουν καθε χρονο και επικρατει αυτο το αισχος εξω στους δρομους της Κοζανης και στα χωρια συλλαμβανουν τους φιλοζωους που βαζουν λεφτα απο την τσεπη τους!!!!!!
Χρειαζομαστε αμεσα την στηριξη ολων των φιλοζωων για να αφεθουν ελευθεροι και οι δυο!!!!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!!»
http://www.oparlapipas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: