Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΕ...ΕΙΔΟΣ!

Μετά και το θανατηφόρο δυστύχημα στα διόδια της Τραγάνας, όπου 54χρονη οδηγός διαμελίστηκε όταν το αυτοκίνητο της προσέκρουσε στα διόδια, πολλοί αγανακτισμένοι οδηγοί εκδηλώνουν με πολλούς τρόπους την οργή τους  ενάντια στους μεγαλοεργολάβους που φροντίζουν μόνο για την είσπραξή τους, περιφρονώντας τις ανθρώπινες ζωές.
Δεκάδες είναι τα μηνύματα οργής που φθάνουν στο Κίνημα Δεν Πληρώνω
Παρακάτω μια φωτό ενός οργισμένου οδηγού μοτοσυκλέτας που έχει καλύψει την πινακίδα του με μια επιγραφή που παραπέμπει τους μεγαλοεργολάβους σε έναν άλλο τρόπο είσπραξης των διοδίων.

http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2016/06/blog-post_809.html
Τον Σεπτέμβρη του 2016, στις 22 του μήνα διώκονται τα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω,Σούλα Γαλάνη- Αυλακιώτη, Απόστολος Αυλακιώτης, Βασίλης Παπαδόπουλος, με την κατηγορία ότι έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών, σε άνοιγμα διοδίων, στην Αγία Τριάδα Μώλου.
Για τον θάνατο αυτής της άτυχης γυναίκας θα οδηγηθεί στο εδώλιο κανένας μεγαλοεργολάβος;
Το ερώτημα είναι, βέβαια, ρητορικό...
Η τραγική είδηση:...

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 54χρονη οδηγός χθες βράδυ στα διόδια Τραγάνας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 23:15 το βράδυ. 
Η άτυχη γυναίκα, η οποία είχε Γερμανική υπηκοότητα και είναι παντρεμένη με Έλληνα, ταξίδευε από Αθήνα προς Λαμία.


Όταν έφτασε στα διόδια της Τραγάνας η 54χρονη οδηγός δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα. Το Hyundai Tucson που οδηγούσε προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο τσιμεντένιο στηθαίο.



Η σύγκρουση ήταν τρομακτική. Οι άνθρωποι των διοδίων άκουσαν το "μπαμ" της πρόσκρουσης και πετάχτηκαν έξω έντρομοι. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν φοβερό. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου δεν υπήρχε.

Η οδηγός είχε διαμελιστεί και το σκυλάκι της που βρέθηκε στο πίσω κάθισμα ήταν σοβαρά τραυματισμένο. Λίγο αργότερα ξεψύχησε κι αυτό.

«Είμαι πολλά χρόνια στους δρόμους. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Μπορεί η γυναίκα να έπαθε κάτι παθολογικό ή να την πήρε ο ύπνος. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ευτυχώς δεν ήταν αλλά αυτοκίνητα μπροστά ή δεν έπεσε πάνω στον υπάλληλο...», έλεγε ένας επαγγελματίας οδηγός στο LamiaReport, που βρέθηκε την ώρα του τροχαίου στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: