Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Η Ρωσία Προειδοποιεί το Ελληνικό Ναυτικό ποιο Νησί είναι ο Πραγματικός Στόχος των Τούρκων!!!Φαίνεται ότι τα Ρωσικά σήματα προς το Πολεμικό Ναυτικό μας, είναι σωτήρια!!!

Η Ρωσία προειδοποιεί το Ελληνικό Ναυτικό ποιο Νησί είναι ο Πραγματικός Στόχος των Τούρκων!!!Φαίνεται ότι τα Ρωσικά σήματα προς το Πολεμικό Ναυτικό μας, είναι σωτήρια!!!
Πληθαίνουν τα περιστατικά στο Αιγαίο με τα Ρωσικά υποβρύχια να αλωνίζουν τα Τουρκικά χωρικά ύδατα ανενόχλητα, χωρίς το ΝΑΤΟ και το Τουρκικό Ναυτικό, να τα έχουν πάρει χαμπάρι!

Σε δυο άρθρα μου με τίτλο:

Αποκάλυψη: Με Εντολή Πούτιν Ρωσικό Υποβρύχιο Φάντασμα στο Αιγαίο! (23 Μαρ 2016) Δείτε εδώ: https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/VVxyCbsSXjz και 
(25 Μαρ 2016) με τίτλο: 
Η Απάντηση Πούτιν στον Τσίπρα! Ρωσικά Υποβρύχια στο Αιγαίο Σπέρνουν Πανικό στο ΝΑΤΟ! 
Δείτε εδώ: https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/EKNM77HSfEE
Aποκάλυψα την διαρκή και αόρατη Ρωσική παρουσία στο Αιγαίο, μέχρι που έγιναν τυχαία αντιληπτή, με το Τουρκικό αλιευτικό σκάφος με το όνομα Deniz Hazine, να ψαρεύει το ρωσικό υποβρύχιο Rostov-on-Don, όταν στα δίχτυα τους έπιασαν το ρωσικό υποβρύχιο, με αποτέλεσμα το πλοίο τους να βυθιστεί κοντά στο Bodrum-(H Αλικαρνασσός (τουρκικά: Bodrum, Μπόντρουμ) είναι παράκτια πόλη στη νοτιοδυτική Τουρκία που βρίσκεται απέναντι από την Κω), με τραγικά αποτελέσματα!
Γιατί οι Ρωσία πιστεύει ότι μπλοφάρει οι Τουρκία στο Αιγαίο! Και ποιο Νησί έχει ως πραγματικό Στόχο!
Με τα Ρωσικά υποβρύχια όλως και περιέργως να αδιαφορούν για τις κινήσεις της Νατοϊκής Αρμάδας, που κινείται συνήθως αναμεταξύ, Σάμου, Χίου, Λέσβου, αλλά να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στην περιοχή Κως, Ρόδος, Καστελόριζο και να περιπολούν σε αυτήν την θαλάσσια ζώνη, φαίνεται καθαρά οτι οι Ρώσοι δεν έχαψαν την Τουρκική μπλόφα με την εσκεμμένη ένταση στις Οινούσσες (Οι Οινούσσες είναι ένα σύμπλεγμα βραχονησίδων του ανατολικού Αιγαίου, συνολικής έκτασης 17,4 τ. χιλιομέτρων, που ανήκουν στο νομό Χίου, το μεγαλύτερο νησί από τα 16 είναι η Οινούσσα ή Οινούσσες).
Για την Ρωσία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο νούμερο ένα Στόχος της Τουρκίας είναι το Καστελόριζο και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι Αθόρυβα, μυστικά, δύο υποβρύχια του Ελληνικού Στόλου, το «Αμφιτρίτη την Κυριακή 17 Απριλίου» και το «Τρίτων Παρασκευή 22 Απριλίου», κατέπλευσαν στο Καστελόριζο! Φαίνεται ότι τα Ρωσικά σήματα προς το Πολεμικό Ναυτικό μας, είναι σωτήρια!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
spyros.priftis76@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: