Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Χωρίς τέλος η δογματική κατηφόρα,Βαρθολομαίου,Ιερώνυμου,οι οποίοι νομίζοντας πως έχουν να κάνουν με ηλιθίους,περιμένουν να πιστέψουμε πως η συνάντηση της Μυτιλήνης θα γίνει για τους »πρόσφυγες».Η συνάντηση της Μυτιλήνης θα γίνει για να συντονίσουν τις ενέργειες τους,με ορόσημο την λεγόμενη »μεγάλη σύνοδο»που ετοιμάζει ο Βαρθολομαίος και που σκοπό έχει την υποταγή της Ορθοδοξίας στην Νέα Εποχή.

Χωρίς τέλος η δογματική κατηφόρα,Βαρθολομαίου,Ιερώνυμου,οι οποίοι νομίζοντας πως έχουν να κάνουν με ηλιθίους,περιμένουν να πιστέψουμε πως η συνάντηση της Μυτιλήνης θα γίνει για τους »πρόσφυγες».
Η συνάντηση της Μυτιλήνης θα γίνει για να συντονίσουν τις ενέργειες τους,με ορόσημο την λεγόμενη »μεγάλη σύνοδο»που ετοιμάζει ο Βαρθολομαίος και που σκοπό έχει την υποταγή της Ορθοδοξίας στην Νέα Εποχή.

Πρώτο βήμα το κοινό Πασχάλιο με τους Λατίνους και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για τον Βαρθολομαίο,καθώς οι αντιδράσεις μέσα στους κόλπους της Ορθοδόξου εκκλησίας είναι μεγάλες και έντονες.
Η σύνάντηση που πρόκειται να γίνει είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα πούν,κατ’ιδίαν,ενώ σε επίπεδο εντυπώσεων η επικοινωνιακή εικόνα που θα περάσει προς τα έξω θα δώσει την ψευδαίσθηση σε αυτούς που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Πάπας και Βατικανό,πως »όλοι είμαστε ένα».
Αν σύντομα δεν διακοπεί συντεταγμένα το μνημόσυνο του αρχιαποστάτη και αιρετικού οικουμενιστή Βαρθολομαίου,τότε ένα πρωί,όπως άλλαξε το ημερολόγιο το 1924,θα δούμε τον καρδινάλιο των Αθηνών να »λειτουργεί»στον άγιο Διονύσιο,ωσάν να μην συμβαίνει τίποτα.
Μετά τους φταίνε η Ιερά μονή Εσφιγμένου και οι απανταχού αντιοικουμενιστές.
Χίλιες φορές να είσαι »ακραίος»»ζηλωτής»και δεν συμμαζεύεται,παρά να έχεις εν γνώση σου πλέον κοινό ποτήριο με τους Λατίνους.
Η εγκατάλειψη Θεού στα εθνικά θέματα έχει ιστορικά άμεση συνάρτηση με την προδοσία της Ορθοδοξίας και η επίσκεψη του Πάπα στην Μυτιλήνη με Βαρθολομαίο και Ιερώνυμο σηματοδοτεί το τετέλεσται της όποιας εθνικής ανεξαρτησίας μας απέμεινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: