Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Η τριανδρία του εωσφόρου,η αγαπολογία του Βαρθολομαίου και ο διωγμός μέχρι θανάτου των Εσφιγμενιτών.

‘Ηλθε λοιπόν η επίσκεψη του θηρίου της αποκαλύψεως,στον ιερό χώρο της Μυτιλήνης και από εδώ και πέρα αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα,για την παιδαγωγία εκ Θεού η οποία ιστορικά δεν αργεί,καθ’οδόν βρίσκεται.
Εντύπωση για κάποιον που δεν γνωρίζει,αποτελούν οι μέχρι δακρύων νουθεσίες του »πατριάρχη»Βαρθολομαίου,ο οποίος κάλεσε όλους τους Έλληνες,»να ανοίξουν τα σπίτια τους στους διωκόμενους μετανάστες»και πως το ίδιο έκαναν και οι Άγιοι!
Μάλιστα,τόλμησε ο καθαιρέτης των ιερών και οσίων,να πιάσει στο στόμα του τους αγίους,όταν αυτός και οι όμοιοι του,οι οποίοι αναφέρουν σε άλλες δηλώσεις τους,πως ΄»όσοι εκ των πατέρων μας αναθεμάτισαν και αφόρησαν τον παπισμό βρίσκονται τώρα στα χέρια του δικαιοκρίτη Θεού για να απολογηθούν (για το μίσος τους),ενώ συνεχίζοντας την νέα οικουμενιστική τους παρακαταθήκη,αποκάλεσαν σε άλλο σημείο τους θείους και ιερούς κανόνες,ως »τείχη του αίσχους»!!!
Αυτός λοιπόν ο ολετήρας της Ορθοδοξίας,που κατευθύνεται από την αμερικανική CIA και για τα έργα της προδοσίας του δεν αρκεί να γράφουμε επι έτος ολόκληρο,αξιώνει μέσω της πρεσβείας των ΗΠΑ,στην χώρα μας,τον ανηλεή διωγμό των πατέρων της φωτογραφίας,στην ιερά μονή Εσφιγμένου,η οποία από το 1972,επί ηγουμενίας του μακαριστού Αθανασίου καθηγουμένου του μικρασιάτου,έκοψε το μνημόσυνο του τότε οικουμενικού πατριάρχου Αθηναγόρα του λατινόφρονος.
Η απόφαση της ιεράς μονής Εσφιγμένου,ήταν ομόφωνη,από όλους τους πατέρες,ενώ την ακολούθησαν για ένα μεγάλο διάστημα και άλλες 5 ιερές μονές του Αγίου Όρους καθώς και εκατοντάδες ασκητές και κελιώτες.Ούτε πρόσβαση ομαλή στα φάρμακα έχουν,ούτε τηλέφωνο,ούτε φυσιολογική συγκοινωνία,κατέλαβαν παρανόμως τα μετόχια της ιεράς μονής,τους απέκοψαν από κάθε πρόσβαση στα περιουσιακά της στοιχεία και άλλα πολλά.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ο μέχρι σήμερα θάνατος αρκετών πατέρων από έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και αυτών ακόμη των απολύτως αναγκαίων.Αυτή είναι η αγάπη του Βαρθολομαίου,τα πάντα και όλα για τους αντιχρίστους,διωγμός και πείνα για τους ανθενωτικούς στο περιβόλι της Παναγίας.
Φαίνεται πως φτάνει η ώρα και για όλους εμάς να αναθεωρήσουμε την πολλές φορές παθητική μας στάση,απέναντι στο φαινόμενο του οικουμενισμού,διότι αποδεικνύεται πως με τον φόβο τάχα να μην βρεθούμε εκτός εκκλησίας,βρεθήκαμε να ακούμε και να βλέπουμε τα βλάσφημα,χωρίς καμία ουσιαστικά αντίδραση..

23j6cyf

Δεν υπάρχουν σχόλια: