Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Ισλαμιστές « αντάρτες » επιτέθηκαν με ρουκέτες στην ελληνορθόδοξη al Sukalabiyah.Νεκροί και τραυματίες...

Η ελληνορθόδοξη πόλη της al Sukalabiyah στην περιοχή της Χάμα γίνεται στόχος επίθεσης μισαλλόδοξης από τους ισλαμιστές τρομοκράτες. 
Χύνεται αφειδώς και χριστιανικό αίμα.
Από τις ρουκέτες που εκτόξευσαν οι τρομοκράτες σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε υπό την κάλυψη της ανωνυμίας σκοτώθηκε ο ελληνορθόδοξος ρωμιός σύριος 65χρονος κάτοικος της πόλης Elias Doweib όταν μια ρουκέτα έπεσε κοντά του.Επίσης σκοτώθηκε ο πολίτης Mohammed Awad Al-Melhem από την πόλη Alzlakiet από τη Β Hama που ήταν παρόν στην πόλη κατά την επιθεση.
Elias Doweib
Εκκλήσεις γίνονται συνέχεια και από τα τοπικά διαδικτυακά μέσα προς τους πολίτες να μην εγκαταλείπουν τα ασφαλή μέρη και τα καταφύγια και ν΄ αποφεύγουν τόπους συνάθροισης που στοχοποιεί ο αντίπαλος.
Γιατί « αυτοί είναι χωρίς θρησκεία και τιμή » αναφέρει το οργισμένο μήνυμα από σελίδα της πόλης.
Πυροσβεστική Μονάδες Εθνικής Άμυνας και αρχές είναι σε γενική κινητοποίηση.Δύο πολίτες σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν από ρουκέτες που εκτόξευσαν τρομοκράτες ισλαμιστές κατά της ελληνορθόδοξης πόλης Al-Suqaylabiyah στην επαρχία της Hama στα ΒΑ.
Ο μάρτυρας ανέφερε ότι ένας αριθμός τραυματιών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο al-Kindi.Υπάρχουν τραυματίες που είναι σε κρίσμη κατάσταση.
Οι κάτοικοι παραμένουν στα υπόγεια και στα καταφύγια από το φόβο και νέας επίθεσης.
Σειρήνες ηχούσαν όλο το απόγευμα.
Ο νεαρός μάρτυρας ανέφερε ότι οι ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από ζωνες που ελέγχει η ψευδεπίγραφη αντιπολιτευση κατ΄ουσίαν ισλαμιστική τρομοκρατία και υπογράμμισε ότι η πόλη στοχεύθηκε από την ισλαμιστική οργάνωση Jund al–Aqsa που παλαιότερα ήταν γνωστή υπό την επωνυμία Sarayat Al-Quds.Η Jund al–Aqsa έχει συνταχθεί με την Jabhat al Nusra που είναι σκέλος της αλ Κάιντα στη Συρία.
www.dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: