Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Φρίκη στη Μόσχα: Νταντά αποκεφάλισε το παιδί που φύλαγε... Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ φώναζε "Allahu Akbar"...

Ένας σταθμός του Μετρό στη Ρωσία έκλεισε καθώς μια μαυροφορεμένη γυναίκα κρατούσε το κεφάλι αποκεφαλισμένου παιδιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ φώναζε "Allahu Akbar" ενώ απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με το LifeNews, το θύμα ήταν κορίτσι ονόματι Nastya M. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το φόνο η γυναίκα πήγε στο μετρό και σταμάτησε έναν αστυνομικό όπου αφού έβγαλε το κεφάλι του παιδιού από μια τσάντα άρχισε να φωνάζει ότι το σκότωσε!
Η γυναίκα, που ονομάζεται Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα, 39 ετών, συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μοσχοβίτικου μετρό με το κεφάλι σε πλαστική τσάντα.
Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα ήταν η νταντά του κοριτσιού που είχε υπό τη φροντίδα της ενώ πυρπόλησε και το διαμέρισμά του παιδιού.
"Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειο-δυτικού τμήματος της Μόσχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταντά πήρε μαζί της το κεφάλι", ανακοίνωσε η αστυνομία.
"Η νταντά, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
To Lifenews, που διαθέτει πηγές στην αστυνομία, ανέφερε ότι αστυνομικοί προσέγγισαν τη γυναίκα για να ελέγξουν τα χαρτιά της και αυτή απάντησε βγάζοντας το κεφάλι του παιδιού από μία τσάντα και φωνάζοντας ότι το σκότωσε.
Η γυναίκα θα περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο. Η αστυνομία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: