Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Η ΕΡΤ επέστρεψε ακριβώς! Δείτε τα πρώτα λεπτά της... αλλαγή με την ΝΕΡΙΤ να δίνει την σκυτάλη! (VIDEO)To παράξενο είναι ότι στο βιντεάκι με την Ελληνική σημαία και τον Εθνικό μας ύμνο δεν βάλανε καθόλου κάποιο θέμα με την εκκλησία παρά μόνο αρχαία Ελλάδα.

Δύο χρόνια μετά το μαύρο στην ΕΡΤ και τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, εκπέμπει και πάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την αλλαγή του λογότυπου από Ν σε ΕΡΤ1 και ταυτόχρονα προβλήθηκε βίντεο με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου (μια παράδοση που καταργήθηκε επί ΔΤ και ΝΕΡΙΤ).
To παράξενο είναι ότι στο βιντεάκι με την Ελληνική σημαία και τον Εθνικό μας ύμνο δεν βάλανε καθόλου κάποιο θέμα με την εκκλησία παρά μόνο αρχαία Ελλάδα...Σταυρός δεν εμφανίζεται ούτε μια φορά...Πιστέψτε με δεν είναι τυχαίο...Και το ωραίο είναι ότι δεν μου κακοφαίνεται και πολύ...όσο θα περίμενα..
Τις αντιρρήσεις της για τις διαδικασίες επαναλειτουργίας της ΕΡΤ έχει εκφράσει η ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία στις 19:00 καλεί σε συγκέντρωση στο Ραδιομέγαρο.
Δείτε στο βίντεο τα τελευταία δευτερόλεπτα της ΝΕΡΙΤ και τα πρώτα λεπτά της ΕΡΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: