Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Νέα Κτηνωδία Των Τζιχαντιστών. Πνίγουν Ζωντανούς Αιχμαλώτους Σε Κλουβί !

-Άλλους τους ανατίναξαν μέσα σε αυτοκίνητο! 

Ενα νέο video 7 λεπτών δημοσίευσε η ΙSIS με στόχο την κατατρομοκράτηση. Σε αυτό το video εικονίζονται αρκετοί άνδρες αιχμάλωτοι να κρατούνται σε ένα κλουβί το οποίο βυθίζεται σε μια πισίνα. 
Ακόμα κι όταν το κλουβί βυθίζεται η οργάνωση που φέρει τον τίτλο Ισλαμικός Στρατός συνεχίζει να κινηματογραφεί με ...
υποβρύχιες κάμερες το μαρτύριο των αιχμαλώτων που πνίγονται. Στη συνέχεια το video δείχνει άλλους αιχμαλώτους οι οποίοι κλειδώνονται σε ένα αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια βομβαρδίζεται με ρουκέτα, καίγοντάς τους ζωντανούς. 

Στο τρίτο μέρος οι αιχμάλωτοι αναγκάζονται να φορέσουν εκρηκτικά πάνω τους, τα οποία πυροδοτούν οι μαχητές της ISIS. 





Το video είναι διανθισμένο με μαρτυρίες των αιχμαλώτων πριν από τη στιγμή της εκτέλεσής τους και παραμένει πιστό στη φρίκη που έχει υιοθετήσει η οργάνωση για να κατατρομοκρατήσει την υφήλιο. Στο τελευταίο κομμάτι και αφού έχουν πυροδοτηθεί οι εκρηκτικοί μηχανισμοί η κάμερα κάνει κοντινά πλάνα προκειμένου να δούμε τα θανατηφόρα τραύματα των τιμωρηθέντων. 






Την ίδια ώρα, το μίσος των τρομοκρατών δεν έχει όριο καθώς τιμωρούν ακόμα και παιδιά επειδή θεώρησαν ότι ήθελαν να «σπάσουν» το Ραμαζάνι. 
Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, δύο αγόρια ηλικίας κάτω των 18 ετών κρεμάστηκαν ζωντανά από τους καρπούς στην επαρχία Ντίερ Εζόρ της Συρίας, επειδή οι τζιχαντιστές θεώρησαν ότι ήθελαν να φάνε πριν δύσει ο ήλιος, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού. 





Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο αποτυπώνουν τα άτυχα παιδιά να είναι «σταυρωμένα» σε δοκάρια, με τους καρπούς δεμένους με σχοινιά, ενώ η μπλούζα ενός από τα δύο είναι βουτηγμένη στο αίμα.

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: