Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Θεραπευμένος : Μια ιστορία κάνναβης- Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Είναι μια θλιβερή κατάσταση, όταν τα χρήματα και η πολιτική είναι πιο σημαντική από τη ζωή των ανθρώπων. 
Οι φαρμακευτικές εταιρείες ελέγχουν αν ζουν ή πεθαίνουν και οι περισσότερες από τις παρενέργειες από αυτά τα φάρμακα είναι μερικές φορές χειρότερη από την ασθένεια. πώς εισαγωγή poision στο σώμα σας είναι χρήσιμη; 
Λάδι κάνναβης και όλες οι άλλες μορφές του θα πρέπει να κάνουν διαθέσιμες σε οποιονδήποτε με τον καρκίνο, να χρησιμοποιούν, εφόσον το επιθυμούν, ως εναλλακτική λύση.
Δείτε το Βίντεο:

Η χρήση κανναβινοειδών αναλόγων και της κάνναβης είναι παράνομη σε πολλές χώρες, ωστόσο η χρήση τους για ιατρικούς σκοπούς έχει δημιουργήσει νομικά προβλήματα και αμφισβητήσεις, ως προς την ορθότητα ή όχι της δίωξης κατόχων μικρών ποσοτήτων τους.
Συμπερασματικά οι κυριότερες θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης
Διουρητικό, αντισπασμωδικό, υπνωτικό, αναλγητικό, κατά της υστερίας, της επιληψίας και των χρόνιων ρευματισμών.
Εφαρμογές της κάνναβης
-Με τα φρέσκα φύλλα παρασκευάζονται καταπλάσματα κατά των οιδημάτων.
-Το έγχυμα των σπόρων χρησιμοποιείται κατά της γονόρροιας, ενώ το γαλάκτωμα των σπόρων για τους δερματικούς ερεθισμούς και για τον κατάρρου της κύστης.
-Το κανναβέλαιο χρησιμοποιείται για εντριβές στο στήθος και το γαλάκτωμά του για εσωτερική χρήση κατά της γάλακτόρροιας.
-Το έγχυμα των φύλλων χρησιμοποιείται κατά των φλεγμονών των νεφρών και παρασκευάζεται με 30-60 γρ. προς 1000γρ. νερό, το δε γαλάκτωμα με 60-120γρ. προς 1.000γρ νερό.
-Οι καρποί του είναι τροφή για τα πουλιά που ζουν στα κλουβιά και οι πλακούντες, αφού πιεστούν οι σπόροι, για την εξαγωγή λαδιού χρησιμεύουν στις ζωοτροφές.
-Το άνθος της κάνναβης είναι αυτό που περιέχει τη δραστική ευφορική ουσία.

newsitamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: