Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Δεν πληρώνεις τα διόδια του Μπόμπολα;; Πρόστιμο 200 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος.

ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!
Απο εδώ και στο εξής, κανείς δεν θα μπορεί να κινείται χωρίς να πληρώνει το αντίτιμο των διοδίων. Οι πρώτες φωτογραφικές κάμερες, που θα καταγράφουν όσους δεν…πληρώνουν τέλος στα διόδια και στη συνέχεια θα τους έρχεται πρόστιμο στο σπίτι, θα αρχίσουν να λειτουργούν απο τα μεσάνυχτα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου. 
Όπως ανακοινώθηκε απο την Τροχαία, τα «εγκαίνια» των Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών θα γίνουν την 00.01΄στα εξης σημεία: Σταθμός Διοδίων Ελευσίνας.
Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Κόμβου 3 Ν. Περάμου. Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων Κόμβου 5 Πάχης. Σε βάρος των παραβατών, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο διακοσίων 200 ευρώ, καθώς και αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 ημέρες, σύμφωνα με τον ΚΟΚ.
http://kafeneio-gr.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Orys Fantakis είπε...

Για οσους ακομη υποστηριζουν την ιδιωτικοποιηση ολων των υπηρεσιων του κρατους να μου εξηγησουν γιατι εγω που πληρωνα ΚΙΝΕΤΑ-ΑΘΗΝΑ επι κρατικου ελεγχου των διοδιων 2 Ευρω τωρα θα πρεπει να πληρωνω για την ιδια ακριβως διαδρομη 2,10+2,10=4,20 Ευρω δηλαδη το διπλασιο και κατι μεσα σε λιγα χρονια και μαλιστα χρονια υφεσης οι ιδιωτες διπλασιασαν το κοστος .Απο 2 ευρω μολις εγινε ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ το εκαναν 2,80 και μετα απο λιγο 2,90 και μετα απο λιγο 3,20 και τωρα 4,20 καλα πανε αφου πρεπει να πληρωνουμε σε ιδιωτες να κινουμαστε στους δικους μας δρομους καλα να παθουμε .ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ >