Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Βοηθήστε το μωρό μας.

Πυρκαγιά εκτυλίχθηκε στις 21/12/2013 στην οδό Πάρνηθος 28, Περιστέρι. Το 7μηνων κοριτσάκι μας υπέστη σοβαρά εγκαύματα, δεν γνωρίζαμε αν θα τα καταφέρει.
Το ατύχημα έγινε ξημερώματα 21/12/13 στις 2:00 π.μ στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας που βρίσκετε Πάρνηθος 28 Περιστέρι, Αττικής.
Εκείνο το βράδυ είχα σηκωθεί στις 1:00 π.μ για να της δώσω το γάλα της και στην συνέχεια πήγα να κοιμηθώ. 
Ο άντρας μου, Κώστας, και η μεγάλη μας κόρη, Νάγια (2,5 χρονών) κοιμόντουσαν στο κρεβάτι γύρισα και με είχε πάρει και εμένα ο ύπνος. 
Τότε ο Κώστας πετάχτηκε από το κρεβάτι επειδή άκουσε έναν ήχο και πήγε στο υπνοδωμάτιο του μωρού όπου και το είδε να καίγεται. 
Καιγόταν το κρεβατάκι του μωρού μαζί με το μωρό. Εκείνη την στιγμή σήκωσε την μπέμπα σβήνοντας την φωτιά πάνω του και φώναξε… έτσι πετάχτηκα και εγώ. Προσπάθησα να σβήσω την φωτιά και ο άντρας μου, φώναξε να πάρω τα παιδιά και να φύγω.
Το παιδί νοσηλεύεται έως και σήμερα στο Παίδων Αγία Σοφία και θα νοσηλεύεται για κάποιους μήνες. Έχει σοβαρά εγκαύματα στο αριστερό ποδαράκι της όπου έχασε ένα δαχτυλάκι και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τα υπόλοιπα δαχτυλάκια της. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρία χειρουργεία και δυστυχώς θα ακολουθήσουν και άλλα. Στο τελευταίο χειρουργείο πρόσθεσαν δερματάκι στην πατουσίτσα του μωρού.
Εκτός της νοσηλείας της κόρης μας, κάηκε το σπίτι μας και όλα τα υπάρχοντά μας. Η όποια βοήθειά σας θα ήταν πολύτιμη για μας.
Με εκτίμηση,
Χαρά Λέρτα & Κώστας Πρωτογέρου
ΣΕΛΙΔΑ https://www.facebook.com/voithiste.to.moro.mas?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια: