Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Μουσουλμάνα η εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών. Δεν μας είναι παράξενο....λόγω παγκοσμιοποίησης τέτοια άτομα είναι ότι πρέπει ειδικά στις προτεσταντικές κοινωνίες ...για να δίνουν το παράδειγμα.

Μετά τον Βιετναμέζο υπουργό Οικονομικό, τον αλήστου μνήμης Ρέσλερ, τώρα πάλι η Γερμανία "πρωτοπορεί": Τοποθέτησε μια 35χρονη μουσουλμάνα παλαιστινιακής καταγωγής για πρώτη φορά θέση εκπροσώπου στο υπουργείο Εξωτερικών!
Οι γονείς της Ζάουζαν Τζέμπλι γνωρίστηκαν σε έναν προσφυγικό παλαιστινιακό καταυλισμό και μετανάστευσαν από τον Λίβανο στο Βερολίνο στις αρχές της δεκαετίας του '70. Η ίδια γεννήθηκε στο Βερολίνο. Αρχικά ήταν χαρακτηρισμένη "άπατρις" αλλά σε ηλικία 15 ετών απέκτησε τη γερμανική υπηκοότητα. 
Η Τζέμπλι έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και δηλώνει ότι είναι πιστή μουσουλμάνα. "Μπορεί να μην το διακρίνετε από την εμφάνισή μου, επειδή δεν φορώ μαντίλα. 
Όμως προσεύχομαι, νηστεύω, δεν τρώω χοιρινό και δεν πίνω αλκοόλ", είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή της...
Σαν τον Ερντογάν δηλαδή.... 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr                        
Χαρά που θα κάνουν στο Ισραήλ...προχωρά το σχέδιο του Richard Coudenhove  Kalergi  μέσω Γερμανίας φυσικά….της μεγάλης αποικίας...της ανώνυμης εταιρείας..... 
Οι λαοί της  Ευρώπης  να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε  να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και   εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. Γκέττο-φυλακή, η Ευρώπη....και όποιος αντέξει....  
Το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove- Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού  σχεδίου του. 
Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy. 
 
chaos-crisis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: