Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Βίντεο από την Αίγυπτο: Ανενόχλητος τρομοκράτης καταρρίπτει ελικόπτερο - Σκοτώθηκαν και τα πέντε μέλη του πληρώματός


Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η εξτρεμιστική οργάνωση Ansar Beit al-Maqdis και ο δεινός εκτελεστής χρησιμοποίησε ένα Manpad, ένα φορητό αντιαεροπορικό σύστημα, που χρησιμοποιούν επίσης οι αντάρτες στη Συρία.(Ποιοι λέτε να τους τα προμήθευσαν)
Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει ότι κατάφερε να καταρρίψει ένα στρατιωτικό ελικόπτερο και να σκοτώσει όλο το πλήρωμά του -συνολικά πέντε άτομα- εκτοξεύοντας μία ρουκέτα εναντίον του. Μάλιστα, οι ισλαμιστές υποστηρίζουν ότι «χτύπησαν» το ελικόπτερο σε περιοχή μακριά από σπίτια, με σκοπό να προστατέψουν τις ζωές των Μουσουλμάνων.
Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο σοκ δεν είναι απλά ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσαν το «επίτευγμα» τους αλλά το βίντεο το οποίο ανάρτησαν στο Διαδίκτυο και στο οποίο απεικονίζεται ένας τρομοκράτης να στοχεύει για αρκετή ώρα και τελικά να χτυπά το ελικόπτερο, γνωρίζοντας ότι αφαιρεί τις ζωές πολλών ανθρώπων.
Τώρα υπάρχουν φόβοι ότι οι εξτρεμιστές θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν τα πανίσχυρα αυτά όπλα στην αιγυπτιακή ενδοχώρα, όπου οι τρομοκρατικές επιθέσεις γίνονται όλο και πιο συχνά πλέον...

http://www.hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: